. Ma Levente napja van.
AQUAGAS 99 BT

AQUAGAS 99 BT

 

 

Vízszerelő - gázszerelő - gázkészülék szerelő -

fűtés szerelő - épületgépész -

csőtörés elhárítás - kőműves munkák

 

Telefonszám: +36-30-905-6138

 

E-mail: info@viz-gaz-futes-szerelo.com

 

 Vízvezeték szerelés, épületgépészet, csapszerelés 100% garanciával!

Építkezik? Felújít? Bízza profikra az épületgépészeti munkálatokat!

 

Fürdőszobák, mellékhelyiségek és konyhai blokkok rendszereinek megtervezése, kivitelezése, vagy felújítása gyorsan és precízen. Bármilyen vízvezeték szerelés épületen belül és kívül. Önnek csak fel kell hívnia a telefonszámunkat, és mi rövid határidőn belül kiszállunk a helyszínre, felmérjük a feladatokat, beszerezzük a szükséges anyagokat, és elvégezzük a munkát, ráadásul az az általunk végzett munkára még teljes körű garanciát is vállalunk! Vízvezeték szerelés rövid határidővel Budapesten és Pest megyében!

 

További vízszerelési szolgáltatásaink

 

 

Gázbekötés, gázkészülékek javítása, bevizsgálása, karbantartása 100% garanciával!

Hogy biztonságban használhassa gázkészülékeit, bízza azokat szakemberre!

 

Bízza ránk a gáztűzhelyének, gázkonvektorának, gázbojlerének, gáztűzhelyének vagy gázkazánjának szakszerű bekötését, javítását vagy cseréjét! Mi garanciát vállalunk az álalunk elvégzett munkára! Segítségére vagyunk továbbá gázrendszerek tervezésében, beüzemelésében, hitelesítésében, rövid határidővel, szakszerűen, anyagbeszerzéssel együtt. Ne feledje, még ha újabb típusú gázberendezése is van, csak a rendszeresen ellenőrzött és karbantartott készülék biztonságos!

 

További gázszerelési szolgáltatásaink

 

 

Különböző fűtésrendszerek, központifűtés és padlófűtés tervezése, kivitelezése, karbantartása, javítása 100% garanciával!

Meghibásodott a fűtésrendszere, vagy korszerűsítené azt? Bízza a munkát szakemberre!

 

Ha kilyukadt a radiátora, vagy nem fűt eléggé, vagy ha légteleníteni kell a fűtésrendszert, hívjon minket! Vállaljuk központi és padlófűtés, cirkók és kombicirkók, gázkonvektorok, gázüzemű és vegyes tüzelésű kazánok ellenőrzését, karbantartását, javítását, mindez garanciával! Ha átalakítaná, modernizálná fűtésrendszerét, mi a tervezéstől a kivitelezésig a segítségére leszünk.

 

További fűtésszerelési szolgáltatásaink

 

 

Komplett épületgépészeti felújítás, kőműves és burkoló munkákkal 100% garanciával!

Teljes körű lakásfelújítás profi szakemberekkel!

 

Cégünk igyekszik komplett szolgáltatásokat nyújtani kedves ügyfeleinek, így legyen szó részleges, vagy teljes lakóház, vagy lakóépület felújításról, mi gyorsan és megbízhatóan végezzük el a ránk bízott feladatokat. Teljes körűen felújítjuk lakását, a víz, gáz és fűtésszereléstől, a kőműves munkákon, burkoláson, és csempézésen át, egészen a gipszkartonozásig. Természetesen akkor is hívhat, ha a felsoroltakból csak valamelyik részfeladatot kell elvégezni.

 

További lakásfelújítási szolgáltatásaink

 

 Hívjon minket!

Telefonszám: +36-30-905-6138

E-mail: info@viz-gaz-futes-szerelo.com
Cégek, Üzletek, Szolgáltatások
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Sziget kétségtelenül egyik legnagyobb hozadéka, hogy a hat fesztiválnap alatt Budapestre hozza a világ számo...
Bővebben >>