. Ma Farkas napja van.
A hiteligénylés kiszámítható lépései a gyakorlatban
2020-10-12 19:49:32
A hiteligénylés kiszámítható lépései a gyakorlatban

A hiteligénylés kiszámítható lépései a gyakorlatban

Végigvesszük tehát a folyamatot az igénylés leadásától kezdve egészen odáig, amíg megtörténik maga a folyósítás.

 

Így tudjuk könnyedén és egyszerűen jelezni a hiteligénylésre vonatkozó kérelmünket

 

Manapság teljes joggal várhatjuk el, hogy a hiteligényléssel kapcsolatos érdeklődésünket többféle formában is jelezni tudjuk. Elvégre nem mindenki számít jártasnak az online vagy az offline megoldásokban, kinek ez, kinek az a kényelmesebb.

 

Ennek szellemében teljes joggal várható el, hogy a hiteligénylési kérelem interneten keresztül, telefonhívással vagy akár SMS küldésével is leadható legyen. Méghozzá anélkül, hogy bármelyik lehetőséget választva tovább tartana esetleg maga a folyamat.

 

Korrekt szolgáltatóval együttműködve rövidesen segítenek nekünk a további teendőkben

 

Miután leadtuk a hiteligénylésre vonatkozó szándékunkat, a szóban forgó pénzintézet illetékes munkatársa rövidesen felveszi velünk a kapcsolatot. Ennek a formája egyébként egy telefonhívás lesz, aminek a keretei között akár kérdezhetünk is.

 

A szakember felveszi az adatainkat, illetve előkészít minden lényeges tényezőt a hitelbírálathoz. Egyúttal a részünkről is szükség lesz majd néhány olyan dokumentumra, amelyekkel a betöltött 18 éves életkorunkat, az állandó magyar lakcímünket, a bankszámlánk adatait, valamint az állandó jövedelmünket igazolni tudjuk.

 

Ez a feladat mindenképp elengedhetetlen feltétele annak, hogy a hitelbírálat minél rövidebb időn belül megvalósuljon. Az eredményről természetesen értesítést kapunk, így ennek függvényében mehet tovább maga a folyamat.

 

Optimális esetben akár néhány nap leforgásán belül kézhez is kaphatjuk az igényelt összeget

 

Amikor kölcsönt szeretnénk felvenni, a kiszámítható és korrekt feltételek mellett minden bizonnyal az is lényeges szempont, hogy a szóban forgó összeghez lehetőség szerint minél gyorsabban hozzáférjünk. Ennek szellemében a felkészült és megbízható pénzügyi partner gyorsan és hatékonyan bonyolítja le a hitelbírálat procedúráját.

 

Amennyiben a vizsgálat pozitív eredménnyel zárul, onnantól kezdve már csak a folyósításra kell várnunk. Méghozzá legfeljebb tíz munkanapot. Eddig az időpontig ugyanis banki átutalás formájában jutunk majd hozzá az igényelt összeghez, arra a bankszámlára, amit előzetesen megadtunk az adatok egyeztetése során.

 

Egyébiránt maga a törlesztés is banki átutalás formájában történik majd, méghozzá azon rendszeresség alapján, amilyen konstrukciót választottunk a saját magunk számára.

További híreink
Gulyás szerint értük tüntettek, nem ellenük
Nem hiszi, hogy az ország ötven legfontosabb ügyében benne van a Színház- és Filmművészeti Egyetem, de jó érzéssel nézik a történéseket, erről beszélt Gulyás Gergely az Ő...
2020-10-24 18:01:44, Hírek, Színes Bővebben
Péntektől kötelező a maszkviselés a szabadtéri- és sportrendezvényeken Magyarországon
Október 23-tól kötelező lesz a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken Magyarországon.
2020-10-23 13:33:34, Hírek, Színes Bővebben
Gyakornokból rögvest konzul lett a kormánypárti képviselő lánya
Egy kormánypárti képviselő nemrég végzett lánya konzul lett a genfi konzulátuson - írja a Telex. A Külgazdasági és Külügyminisztérium azzal indokolta döntését, Szászfalvi...
2020-10-23 13:33:31, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szijjártó Pétert megkérdezte az atv.hu, a jelenleg másodosztályban játszó Dzsudzsák Balázs diplomata útlevelér...
Bővebben >>