. Ma Márk napja van.
A korrupciós ügyről - amerikai szemmel
2014-10-19 08:08:01
A korrupciós ügyről - amerikai szemmel

A korrupciós ügyről - amerikai szemmel

Ez meglehetősen ritka gesztus egy NATO-ország ellen. A rendreutasításra közvetlenül az előtt került sor, hogy Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a jövő héten Washingtonba érkezne. Ez a lépés azt tükrözi, hogy Amerika egyre erélyesebben jelzi amiatti rosszallását, hogy Magyarország mind lejjebb és lejjebb csúszik a tekintélyelvűség lejtőjén, a korrupt praktikákat, azt, hogy csak vonakodva követi az USA és az EU Oroszországgal szembeni szankcióinak alkalmazását, annak Ukrajnával szembeni magatartása miatt.
 
Orbán nem haladhat egyszerre mindkét irányba: nem teheti meg, hogy egyfelől kikezdi a demokratikus normákat, korlátozza a sajtószabadságot, letöri a civil szervezeteket, kikiáltja az "illiberális demokráciát", másfelől pedig továbbra is feddhetetlen tagja marad az olyan liberális demokratikus szövetségeknek, mint az EU, a NATO, a Demokráciák Közössége" - nyilatkozta Sonni Efron, a lap főszerkesztője.
 
További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>