. Ma Emma napja van.
A nagy szőrszálhasogatás
2020-11-17 19:50:30
A nagy szőrszálhasogatás

A nagy szőrszálhasogatás

Kell vagy sem?

 

A fanszőrzet kérdése mindig egy fogós, ravasz kérdés, hiszen mindig az egyéni igényekhez kell, hogy alkalmazkodjon. Ha inkább a szőrtelen, kislányos változatot szeretitek, akkor érdemes a teljes szőrtelenítés mellett letenni a voksot, de ha inkább a divatot követitek, akkor az is remek megoldás. 

 

Az egyik dolog, ami a szőr mellett szól, hogy higiéniai szempontból kifejezetten hasznos. Hiszen felfogja az esetlegesen odakerülő szennyeződéseket, baktériumokat. Emellett melegen tartja és védi a súrlódástól a nemi szervet. Ha ezt szőrén szálán eltüntetjük, akkor nagy esélyt adunk annak, hogy bőrirritáció alakuljon ki, és még akár baktériumok is bejuthatnak a nemi szervekbe. 

 

Persze idővel nem meglepő, hogy a szerelempázsit ritkul, és a színe is megváltozik, hiszen a test reprodukciós képessége csökken. 


Manapság mindenhol azt sugallják, hogy a legjobb, ha teljesen megválunk a fanszőrzettől, mivel az sokkal izgatóbb és erotikusabb. Bár van benne igazság, de ettől függetlenül a teljes csupaszságot érdemes alaposan átgondolni, hiszen sok kórokozótól megvédhet egy kis fennmaradó szőr. 

 

Fazonok mindenkinek

 

Fontos, hogy minden esetben a saját elvárásaid szerint gondozd az intim területeidet, tehát ha te inkább totál csupaszon szereted, akkor igenis elő a borotvával, gyantával vagy amivel csak akarod, és készüljön a nagy mű. Ellenben ha inkább valamilyen dögös fazont képzelsz el, akkor nézz körül az interneten, hogy milyen lehetőségek várnak. Hidd el, megéri, mert sokszor nem is gondolnád, hogy mi mindent el lehet készíteni. Hallottál már a biliárdgolyóról és a kristályokkal borított vénuszdombról? Na ugye? Hidd el, találsz még ezeknél cifrábbakat is a világhálón!

 

Ha nem a teljesen pucérra esküszöl, akkor akár mintákat is vág(at)hatsz bele, hiszen ki veszne el szívesen a Bermuda háromszögben vagy épp indulna el egy csík mentén, hogy tényleg a gyönyör kapujához vezet-e?! 

 

A férfiaknál is nagyon fontos a jól karbantartott fanszőrzet, hiszen sokkal csalogatóbb, mintha a dzsungelbe kell elindulni az élvezetért. Mindegyik fazonnál, ami létezik, a legfontosabb a megfelelő karbantartás és állandó fazonigazítás, hiszen csak így marad sokáig szép. 

 

Az, hogy neked melyik fazon tetszik, maximálisan szubjektív, így ne is hallgass önmagadon kívül másra. A legjobb, ha a saját preferenciádat helyezed előtérbe, hiszen senki nem tudhatja nálad jobban, hogy mi a kényelmes hosszú távon és mi az, aminek a gondozása a nyakadba szakad.

További híreink
Hogyan szabaduljunk meg a bosszantó pattanásoktól?
A pattanásokkal való küzdelem általában már a kamasz évek elején kezdődik, és sokaknál még felnőttként sem áll meg. A gyulladt kis piros pöttyök ráadásul nem csak elcsúfí...
2020-11-21 15:07:56, Hírek, Színes Bővebben
Hármat tippelhet, ki nyerte el a 150 milliárdos atlétikai stadion kivitelezését
A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Záév sorra nyerte a kormányzati tendereket, most sem volt másképpen, amikor a Magyar Építő Zrt-vel közösen pályáztak. November 2-...
2020-11-17 20:47:35, Hírek, Színes Bővebben
Januártól magánlaksértésnek minősül a drónvideóval készült leleplező felvétel
Januártól szigorúbb lesz a drónok szabályozása Magyarországon, ami jócskán megnehezíti az olyan oknyomozó portálok működését, mint amilyen az Átlátszó, ami Mészáros egyik...
2020-11-17 20:47:33, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Januártól szigorúbb lesz a drónok szabályozása Magyarországon, ami jócskán megnehezíti az olyan oknyomozó port...
Bővebben >>