. Ma Emma napja van.
A nagy szőrszálhasogatás
2020-11-17 19:50:30
A nagy szőrszálhasogatás

A nagy szőrszálhasogatás

Kell vagy sem?

 

A fanszőrzet kérdése mindig egy fogós, ravasz kérdés, hiszen mindig az egyéni igényekhez kell, hogy alkalmazkodjon. Ha inkább a szőrtelen, kislányos változatot szeretitek, akkor érdemes a teljes szőrtelenítés mellett letenni a voksot, de ha inkább a divatot követitek, akkor az is remek megoldás. 

 

Az egyik dolog, ami a szőr mellett szól, hogy higiéniai szempontból kifejezetten hasznos. Hiszen felfogja az esetlegesen odakerülő szennyeződéseket, baktériumokat. Emellett melegen tartja és védi a súrlódástól a nemi szervet. Ha ezt szőrén szálán eltüntetjük, akkor nagy esélyt adunk annak, hogy bőrirritáció alakuljon ki, és még akár baktériumok is bejuthatnak a nemi szervekbe. 

 

Persze idővel nem meglepő, hogy a szerelempázsit ritkul, és a színe is megváltozik, hiszen a test reprodukciós képessége csökken. 


Manapság mindenhol azt sugallják, hogy a legjobb, ha teljesen megválunk a fanszőrzettől, mivel az sokkal izgatóbb és erotikusabb. Bár van benne igazság, de ettől függetlenül a teljes csupaszságot érdemes alaposan átgondolni, hiszen sok kórokozótól megvédhet egy kis fennmaradó szőr. 

 

Fazonok mindenkinek

 

Fontos, hogy minden esetben a saját elvárásaid szerint gondozd az intim területeidet, tehát ha te inkább totál csupaszon szereted, akkor igenis elő a borotvával, gyantával vagy amivel csak akarod, és készüljön a nagy mű. Ellenben ha inkább valamilyen dögös fazont képzelsz el, akkor nézz körül az interneten, hogy milyen lehetőségek várnak. Hidd el, megéri, mert sokszor nem is gondolnád, hogy mi mindent el lehet készíteni. Hallottál már a biliárdgolyóról és a kristályokkal borított vénuszdombról? Na ugye? Hidd el, találsz még ezeknél cifrábbakat is a világhálón!

 

Ha nem a teljesen pucérra esküszöl, akkor akár mintákat is vág(at)hatsz bele, hiszen ki veszne el szívesen a Bermuda háromszögben vagy épp indulna el egy csík mentén, hogy tényleg a gyönyör kapujához vezet-e?! 

 

A férfiaknál is nagyon fontos a jól karbantartott fanszőrzet, hiszen sokkal csalogatóbb, mintha a dzsungelbe kell elindulni az élvezetért. Mindegyik fazonnál, ami létezik, a legfontosabb a megfelelő karbantartás és állandó fazonigazítás, hiszen csak így marad sokáig szép. 

 

Az, hogy neked melyik fazon tetszik, maximálisan szubjektív, így ne is hallgass önmagadon kívül másra. A legjobb, ha a saját preferenciádat helyezed előtérbe, hiszen senki nem tudhatja nálad jobban, hogy mi a kényelmes hosszú távon és mi az, aminek a gondozása a nyakadba szakad.

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>