. Ma Andrea napja van.
A Vasutas sorsa lesz a téma!
2015-05-18 20:39:11
A Vasutas sorsa lesz a téma!

A Vasutas sorsa lesz a téma!

 

Megbeszélésre hívta a szülőket, edzőket és sportbarátokat Seltenreich József sportigazgató. A legutóbbi testületi ülésre beadott, némi csúsztatást sem mellőző előterjesztését a képviselők nem találták megfelelőnek, ezért hosszas vita után elnapolták a döntést, azzal a feltétellel, hogy ezúttal az előterjesztés előkészítéséből ne hagyja ki az érintett feleket. A sportigazgató a több oldalról érkező nyomásnak eleget téve május 25-én, pénteken, 18:30-ra a Radnóti Miklós Gimnázium ebédlőjébe hívta egyeztetésre az érintetteket és minden érdeklődőt.

 

 

 

MEGHÍVÓ!

Tisztelt Szülők, Edzők, Sportbarátok!

 

A Dunakeszi Magyarság Sportlétesítményen a labdarúgó utánpótlás nevelés rendezett feltételeinek, biztosítása érdekében Dunakeszi Város Önkormányzata felkérésére, egy közös megbeszélésre, tájékoztatásra, egyeztetésre hívom Önöket!

Az önkormányzat célja e városi sportlétesítményen is a labdarúgó utánpótlás nevelés, szabályos, átlátható, szakszerű, és minél több dunakeszi gyermek számára elérhető működése.

Kérek mindenkit, aki felelősséget érez e célok megvalósulásáért, s érintett ebben a nagyon fontos sportszakmai ügyben jöjjön el erre a megbeszélésre, mert ez lesz az alapja, a képviselőtestületi előterjesztésnek! Egyúttal köszönöm azon szülőknek és sportszakembereknek az eddigi segítségét, akik már egyszer részt vettek egy ilyen megbeszélésen, különösen fontos, hogy Ők is jöjjenek el ismét!

 

Helyszín: Radnóti Miklós Gimnázium étterme

Időpontja: 2015-05-22, péntek 18.30

Részvételüket, segítségüket előre is köszönöm!

Sportbaráti üdvözlettel:

Seltenreich József

Dunakeszi Városi Sportigazgató


N.N.


Utoljára frissítve: 2015-05-19 03:52:49

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>