. Ma Csongor napja van.
A Vasutas újra a labdarúgás élvonalába hozhatja Dunakeszit
2015-12-10 10:50:37
A Vasutas újra a labdarúgás élvonalába hozhatja Dunakeszit

A Vasutas újra a labdarúgás élvonalába hozhatja Dunakeszit

 

Szakmai mérföldkőhöz ért a Dunakeszi Vasutas USE december 9-én, amikor csatlakozott a Vasas Kubala Akadémia szindikátusi rendszeréhez. Ez gyakorlatilag az jelenti, hogy azoknak a dunakeszi gyerekeknek, akik a Vasutasban fociznak, megnyílik az út a profi futball felé.


A szindikátusi rendszer, mind a gyerekeknek, mind az edzőknek a legmagasabb szakmai fejődést biztosítja, erre garancia a Vasas Kubala akadémián folyó nemzetközileg elismert szakmai munka.

 

A munka továbbra is a megszokott módon folyik majd, de a Kubala akadémia szakmai segítségével. A cél a gyerekek minél magasabb szintű képzése, ahol a legtehetségesebbek előtt a nemzetközi tornákon való részvétel is megnyílik.

 

Vasutasnak már mindenképpen szüksége volt arra, hogy magasabb szintre lépjen, mert mind a város, mind a környék utánpótlás csapataival való küzdelmek már nem tudták biztosítani a Vasutasban sportoló gyerekek további fejlődését. A Kubala akadémia és a szindikátusi rendszer utánpótlás csapataival vívott gyakorló mérkőzések, óriási segítséget fognak nyújtani, mind a gyerekek szakmai fejlődésében, mind az edzések tervezésében, a szakmai munka finomításában, csiszolásban.

 

A Vasutas USE hosszú távú célja azon felül, hogy azok a gyerekek, akik az akadémiáról visszakerülnek Dunakeszire és nem az országos élcsapatokban folytatják a labdarúgást, felnőttként egy olyan dunakeszi csapatban tudjanak játszani, ami ismét bekerülhet az országos labdarúgás vérkeringésébe. 

 

N.N.

 

 

 

 

 

 

 

 

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>