. Ma Andrea napja van.
Átverte a szülőket a Polgármester - Videó!
2015-09-28 13:14:19
Átverte a szülőket a Polgármester - Videó!

Átverte a szülőket a Polgármester - Videó!

A Farkas Ferenc Művészeti Iskolába járó gyerekek szülei és diákok jelentek meg a képviselő-testület XII. ülésén, azzal a céllal, hogy Dióssi Csaba polgármester végre meghallgassa a többség véleményét is a Farkas Pál okozta zeneiskolai botránnyal kapcsolatban, azzal az arrogáns kisebbséggel szemben, akiknek a bizonyíték nélküli mantráit unásig harsogja a városi Fidesz média!


A szülők és diákok nem csak, hogy süket fülekre találtak Dióssinál, hanem valótlanságot állítva, átverte őket. Ugyanis a megjelentek szót kértek, de ezt a polgármester azzal utasította el, hogy az SZMSZ, (Dunakeszi Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendelete a képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról, SZMSZ) ezt nem teszi lehetővé, mert ha hozzá akarnak szólni az üléshez, akkor be kell előtte jelentkezniük!

 

 

 

Ez viszont, egyszerűen nem igaz!

 

Mert az SZMSZ ugyanis így rendelkezik, arról, hogy ki kaphat szót:

 

25. § (1)           A képviselő-testület ülése nyilvános (Mötv. 46. § (1) bek.), amelyről jegyzőkönyv készül és élőben közvetített kép és hangfelvétel készülhet.

(2)        Az ülés rendjének megzavarása esetén az ülést vezető a rendzavaró hallgatóságot, vagy annak egy részét az ülésről kiutasítja.

(3)        A képviselő-testület egyedi döntéssel – egyszerű szótöbbséggel, határozathozatal nélkül – hozzászólási jogot adhat a képviselő-testület ülésén megjelent személynek. A döntésében 5 percben meghatározhatja a hozzászólás maximális időtartamát.

(4)        Hozzászólás nem engedélyezhető azokban az esetekben, amelyeknél zárt ülés rendelhető el. A hozzászólás feltétele, hogy az érintett személy a képviselő-testület ülését viselkedésével ne zavarja. A hozzászólás megvonható, ha az érintett személy nem tartja be a számára megadott időkeretet, illetve a tárgyalt témától eltér.

 

Dióssi egyszerűen becsapta a megjelent szülőket és diákokat. Tette ezt annak tudatában, hogy több kamera is rögzíti, amit mond!

Még mielőtt valaki a rendelet 4. bekezdésére hivatkozna, a szülők az éppen tárgyalt témában kértek volna szót, amit teljesen jogtalanul nem kaptak meg. Bejelentkezésről, pedig egyszerűen nem tud a rendelet.

 

Azt viszont továbbra sem érteni, hogy mi értelme tovább hergelni az amúgy is dühös szülőket?

 

-Tabarin-

Utoljára frissítve: 2015-09-28 13:37:22

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>