. Ma Andrea napja van.
Cuki szőrmókok lepik el Dunakeszit
2015-08-25 14:26:26
Cuki szőrmókok lepik el Dunakeszit

Cuki szőrmókok lepik el Dunakeszit

 

Idén is a dunakeszi Kutyavarázs Kutyaiskolában kerül megrendezésre a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület 4. születésnapi partyja, ami az év egyik legjobb kutyás rendezvénye. Érdekes programokkal várnak minden érdeklődőt, gyereket és négylábút egyaránt. Lesz kutya-gazdi fotózás, pónilovaglás, tombola értékes nyereményekkel, büfé és házisüti-vásár, kutyás bemutatók és még maga Darth Vader is ellátogat a Csillagok háborújából. A szépségversenyen idén is legalább 100 Westie indul és a tóban lehetőség adódik a négylábúak hűsítésére. Az egyesület nagy gondot fordít a felelősségteljes állattartás hirdetésére, ezért egész nap állatorvosi, kutyafizioterápiás, kutyanevelési szaktanácsadás is működik és ingyenes szemészeti szűrést is végeztethetnek a gazdik kedvenceiknek. A rendezvényen kutyatápok, felszerelés, játékok, egyedi nyakörvek, kézműves termékek és egyedi pólók helyben nyomással vásárolhatóak majd, minden meghívott az egyesület támogatója évek óta. A születésnapi party jótékonysági alapokon működik, így a belépő, a tombola és a nevezések díjai mind az egyesület munkáját fogják támogatni, akik 4 év alatt majdnem 200 West Highland White Terrier és Cairn Terrier kutyust mentettek. Vendégként Lukácsi Bálint önkormányzati képviselő is kilátogat a rendezvényre a nyereményeket átnyújtani, hiszen ő is nagy kutyabarát.

 

További információk: Westie Rescue Hungary - www.wrh.hu

 

Esemény FB oldala: https://www.facebook.com/events/1678152959087324/

 

Helyszín: Kutyavarázs Kutyaiskola, Panzió és Tréningközpont, Dunakeszi, Pipa utca 040/90 (Pipa és Hunyadi utca kereszteződése)

 

A rendezvényt kizárólag szociális, nem tüzelő kutyák látogathatják, akik chippel és érvényes oltással rendelkeznek, az oltási könyvet a bejáratnál be kell mutatni.

 

Belépő, ami tombola is egyben: 500 Ft / fő (7 éves kor alatt ingyenes)

 

Hivatalos médiapartner, Dunakeszi Hírhatár

A rendezvényt támogatja a Dunakeszi Antenna Üzletház

Utoljára frissítve: 2015-08-25 14:28:53

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>