. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Dunakeszi sem kért a Fidesz gyűlöletkampányából!
2016-10-02 21:36:50
Dunakeszi sem kért a Fidesz gyűlöletkampányából!

Dunakeszi sem kért a Fidesz gyűlöletkampányából!

De először a számok

 

Dunakeszin is jóval az érvényességi küszöb alatt zárult a népszavazás. A választóknak, mindössze 41,29 %-a jelent meg az urnáknál, ebből közel 10% érvénytelenül szavazott.

 

Pedig mindent megpróbáltak

 

Tuzson Bence választókerület országgyűlési képviselője Dunakeszin, a népszavazás napján, október 2-án a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola közvetlen közelében adott interjút a népszavazás témájával kapcsolatban. Ezért Rónai Sándor, a DK választókerületi elnöke, panasszal élt a helyi választási Bizottságnál, akik továbbították a Nemzeti Választási Bizottságnak a megyei képviselő észrevételét.

 

A késő délutáni órákban, valakik telefújkodták Dunakeszin az aszfaltot szavazásra buzdító felirattal, a képen is jól látható, hogy a rendelőintézeti szavazókörtől néhány méterre.

 

 

A közelmúltban Kétfarkú Kutyapártot, aszfaltfestésért ítélték el garázdaság miatt, pedig az szép volt, ez meg ronda. Ha bárki lefotózta a „streetart” művészeket, küldje el szerkesztőségünknek az info@dunakeszi-hirhatar.hu címre a fotót.  

 

 

szerkesztőségünkből

Utoljára frissítve: 2016-10-02 21:38:02

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>