. Ma Auguszta napja van.
Dunakeszi utolsó zöldterületének halálos ítélete
2013-07-19 23:58:38
Dunakeszi utolsó zöldterületének halálos ítélete

Dunakeszi utolsó zöldterületének halálos ítélete

Dunakeszi utolsó zöldterületének halálos ítélete várható július 25-én az önkormányzati testületi ülésen. Az ítélethozatal nyilvános, azt bárki megtekintheti, sőt előtte még tanácskozhatnak is az előterjesztő Erdész Zoltán Alpolgármesterrel , vagy a végrehajtásért felelős Dióssi Csaba Polgármesterrel.

 

 

 

 

 

De miről is van szó kérem, idézzünk az előterjesztésből: „…. Az Újpesti Torna Egylet azzal a kéréssel fordult Dunakeszi város Önkormányzatához hogy a dunakeszi repülőtéren a labdarugó utánpótlás tárgyi feltételét megteremtő 10 pályából álló fejlesztést valósíthasson meg….” ( teljes előterjesztés megtekinthető a város weboldalán a letölthető dokumentumok menüpont alatt.)

 

Városatyáink még szinte ki sem fújhatták  magukat az előző „elvi sportkomplexum” megszavazása után, már itt is az új . Már csak azon merenghetünk, hogy a képviselőknek, akik ezt is megszavazzák, az problémát fog –e okozni, hogy most legalább tudják mihez kell adni a szavazatukat.  Nem kedves olvasó nem elírásról van ám szó, ugyanis az egy hónappal ezelőtti sportkomplexum szavazás alkalmával valójában nem is tudták, hogy mire adják belegyező voksukat. Mielőtt e sorok írója által tett rosszmájú megjegyzésnek tulajdonítanák az előbbit, lássuk mit írt erről Dióssi Csaba: „….az előkészítő anyagokat a Dunakeszi Kinizsi készítette el, de azokat nem bocsájtotta az önkormányzat rendelkezésére….”  

 

Értik, tehát a Dunakeszi  Kinizsi ezek szerint egy önálló szándékrendszerrel bíró egyesület, amelyik, bár a vezetője egy helyi fideszes képviselő,  nem ad át az önkormányzat tulajdonában lévő területre vonatkozó vélhetően  több százmilliós összegű fejlesztési elképzeléseivel kapcsolatosan semmit a tulajdonos önkormányzatnak, de az viszont egyetért vele.

 

Ezek után csak remélni lehet, hogy az új tanmedencés uszodában,  a medencében, a sportpályán,  esetleg az öltözőben  nem fogják leforgatni  az Anál Futball Club  pornó-film második részét, mint azt tették az első résszel a Kinizsi pályán .   

 

A  repülés ellehetetlenítése  valamint a fenti intermezzoval elfogadott "elvi sportkomplexum" előterjesztés  után most jönnek az újpesti focipályák. 

 

Emlékeztetőül a tavaly lezajlott városi konzultáció 4. kérdése: „…Egyetért-e Ön azzal, hogy a repülőtér területén a  zöldterület megtartása mellett, más sportágaknak helyt adva a dunakesziek szolgálatába  állítsuk?...”

 

 Már csak az a kérdés, hogy ebben a mostani előterjesztésben hol van a zöldterület védelme, és a Dunakesziek érdeke.

 

 

Lapunk figyelemmel kíséri, a testületi ülést, a szavazást, és a cikket az új fejlemények figyelembevételével folytatjuk. 

Utoljára frissítve: 2013-07-20 00:09:54

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Március 31-ig kell érvényesíteni a felsőoktatási diákigazolványokat; ahhoz, hogy az érintettek kedvezményesen ...
Bővebben >>