. Ma Auguszta napja van.
Dunakeszin és Gödön portyáztak
2016-06-02 13:09:27
Dunakeszin és Gödön portyáztak

Dunakeszin és Gödön portyáztak

Lopás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság egy fiatalkorú dunakeszi fiú és szintén fiatalkorú társa ellen.

A gyanúsított 2016. április 17-én társával együtt tört be egy dunakeszi családi házba, ahonnan egy bukósisakot loptak el, az ingatlanban lévő bútorokat pedig festékkel öntötték le. Dunakeszin 2016 májusában – a barátjával együtt - két autót törtek fel, több kerékpárt loptak el nyitott lépcsőházakból.  Elvittek három robogót és megpróbáltak ellopni két személyautót is.

 

Egy gödi iskola portájáról 2016. május 5-én a délutáni órákban ellopták az épület kulcsát, majd éjjel visszamentek. A kulccsal bejutottak az épületbe, majd a büféből pénzt és élelmiszereket vittek el. 

 

A 16 éves fiút 2016. május 29-én elfogták a rendőrök. Előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. A bűncselekmények elkövetését elismerte. Az illetékes bíróság 2016. május 31-én elrendelte az előzetes letartóztatását. Társa az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

 

szerkesztőségünkből

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>