. Ma Auguszta napja van.
Dunakeszin is csórók a képviselők
2016-02-08 17:12:28
Dunakeszin is csórók a képviselők

Dunakeszin is csórók a képviselők

Mint az országosan is kiderült, Dunakeszin sincs máshogy, csórók a képviselők. Persze, ha a vagyonnyilatkozataikat nézzük.

 

Élen a polgármester jár, aki kénytelen gyalog járni, mivel, hogy vagyonnyilatkozata szerint, még autója sincs. Van viszont összesen 271 nm lakóingatlana Zuglóban, Dunakeszin és Horányban, amihez összesen 2346 nm telekterület tartozik. Valamint kb. 6,5 millió forint névértékű részvény és 30 millió forintot adott kölcsön.

 

Erdész gulyája

 

Az alpolgármesterről viszont kiderült, hogy nagyparaszt, illetve őstermelő. Amellett, hogy fél Kóspallag az övé, ingatlanjai felsorolásához külön pótlap kellett. Ezenkívül még egy komplett Aberdeen Agnus gulyával (43 db) is rendelkezik, aminek az értéke hozzávetőlegesen, az agroinform.hu szerint, 20 millió forint.

 

(450-500 ezer forint darabja)

 

Alpolgármesteri fizetésén kívül, Erdész Zoltán, nyilatkozata szerint, tőzsdei kereskedelemből szerzi a jövedelmét. Az alpolgármester tőzsdei szakértelme nem annyira jött át a Quaestorral kötött 600 milliós repóügyletnél.

 

Ábri újratöltve

 

Vagyonnyilatkozata szerint mindössze egy 220 nm-es háza és 11169 nm-es szántóval rendelkezik.

Ami viszont érdekes, hogy az köztartozás rovat üresen maradt. Ezzel szemben Ábri köztartozás ügye egy éve húzódik, friss adatok szerint a NAV a tízmillió fölötti tartozók között tartja nyilván, a KOMA-ban (Köztartozásmentes adózói adatbázis) nem szerepel a neve, ahol viszont szerepel az a végrehajtási eljárással érintett adózók nyilvántartása. A képviselő az önkormányzati törvény szerinti méltatlansága tehát továbbra is fenn áll, ezzel kapcsolatos kérdéseinket feltettük Dunakeszi jegyzőjének, amit válaszol, közzétesszük.

 

 

Szekesztőségünkből

Utoljára frissítve: 2016-02-08 21:40:55

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>