. Ma Emma napja van.
Ebösszeírás 2015
2015-01-19 21:04:36
Ebösszeírás 2015

Ebösszeírás 2015

Tisztelt Ebtartó!

 

Dunakeszi területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B §-a alapján kerül sor az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal.

 

Dunakeszi Város Önkormányzata az ebösszeírás alapján az ebtartók által szolgáltatott adatokról helyi elektronikus nyilvántartást köteles vezetni, az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából.

 

Az eb tulajdonosa, vagy az eb tartója az ebösszeíráskor köteles az adatlapon feltüntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani (az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után).

 

Tájékoztatásul jelezzük, hogy Dunakeszi Város Önkormányzata az ebösszeírás adatai alapján a költségvetés jelenlegi kedvező helyzete miatt nem tervezi az ebrendészeti hozzájárulás bevezetését.

 

Az adatok kezelésére kizárólag a fenti célok érdekében jogszabályi kötelezettség miatt kerül sor és azokból csak a jogszabályokban meghatározott személyeknek, jogszabályokban meghatározott feltételekkel lehet adatot szolgáltatni.

 

Az ebösszeíró adatlap további példányai beszerezhetők a Dunakeszi Polgármesteri Hivatalban, letölthető itt a hír alján található linkre kattintva, illetve nyomtatással, fénymásolással sokszorosíthatók.

 

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Dunakeszi Polgármesteri Hivatal részére az alábbi módokon:

-            postai úton a 2120 Dunakeszi, Fő út 25. sz. alatti címre elküldve

-            személyesen a Hivatal portáján lévő gyűjtődobozba bedobva.

-            elektronikus úton: jegyzo@dunakeszi.hu

 

Az ebösszeíró adatlapok leadásának határideje: 2015. március 1.

 

Tájékoztatjuk továbbá az ebtartókat, hogy 2013. január 1-től négy hónaposnál idősebb eb csak transzponderrel (chippel) megjelölve tartható, ezért kérjük, hogy szíveskedjenek a transzponderrel még nem rendelkező ebeket magánállatorvosnál megjelöltetni. Az eb transzponderrel történő megjelölése magában foglalja a transzponder árát, a beültetés díját és az adatbázisba való regisztráció díját.

 

Regisztrált eb adatának megváltozása miatt történő adatmódosítás díjmentes.

 

Köszönjük, hogy a nyilatkozat kitöltésével és a Dunakeszi Város Önkormányzatához történő visszajuttatásával segíti az ebösszeírás sikerét.

 

Dunakeszi Város Önkormányzata

 

Nyilatkozat

Utoljára frissítve: 2015-01-19 21:07:13

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>