. Ma Csongor napja van.
Egy balesetveszélyes bólya a régi 2-esen : Most még nem történt semmi...
2014-02-06 16:44:57
Egy balesetveszélyes bólya a régi 2-esen : Most még nem történt semmi...

Egy balesetveszélyes bólya a régi 2-esen : Most még nem történt semmi...

Pár napja az Index Dunakeszi fórumára egy régi fórumozótól, akinek a szavában nincs okunk kételkedni, egy bejegyzés érkezett egy eseményről, aminek szemtanúja volt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„ma 12.10 kor egy Toyota szeretett volna a rendelő felé nagy ívben befordulni! több autó miatt várt a kanyarodással, azonban hogy a sort ne nagyon akassza fel kicsit ráfordult az irányra, azaz a járdaszigetet kerülve próbált a rendelő felé irányba állni. Addig nem is volt baj, amíg a kocsisorban nem jött egy transporter, mögötte egy ponyvás teherautó, majd amögött egy kamion. Valószínűleg a transportertől a teherautó nem látta az úton álló ( közel másfél éve) csatornafedélre tett jelzőt, ami miatt hirtelen elrántotta a kormányt, majd azt kikerülve továbbment, viszont így a kamion előtt is csak későn vált láthatóvá az útakadály. a kamionos is elrántotta a kormányt, majd hogy ne gyalulja el a padkát és az előtte álló Toyotát vissza is rántotta. Na az az ingás amit levágott a nyerges rész, az csodás volt. főleg az hogy nem borult fel, főleg hogy a Toyota eleje és közte szerintem egy mm se volt. a kamion meg is állt azonnal, mert a sofőr se hitte el, hogy a személykocsi megmaradt.. a Toyotás szerintem még mindig liberót keres a sarki boltban!

Meddig lesz még ott ez a jel és miért nem javítja, vagy javíttatja meg végre valaki? mi kell hozzá? hogy egy ilyen kamion esetleg a buszmegállóban állókat kivasalja? hova kell bejelentést tenni ez ügyben?”

 

Igen, most nem történt semmi. És legközelebb?

 

Ugyanerről a helyről írt korábban egy másik fórumozó, pontosan 2 hónapja:

 

„Megjön a havas idő balhé lesz abból a pólyából ( SZ.T.K. )”

 

Ugyanő 2013.11.22-én:

 

„Jó hogy a 2 -es út nem a város fennhatósága alatt van, de szólhatna valami illetékes már a PEMÁK -nak, hogy jó lenne ha a csatorna fedelet vagy mi a fity-fene miatt van az SzTK és 2 -es út sarkán kint az a figyelmezető valami.”

 

A veszélyhelyzet tehát csak annak nem tűnik fel, aki nem jár arra. Vajon a Magyar Közút Zrt dolgozói merre közlekednek?  Megkérdezzük tőlük, hogy a környékbeli lakók és üzlettulajdonosok elmondása szerint jó pár hónapja ott lévő útakadályt mikor szándékoznak eltüntetni.

 

Válaszaikat megosztjuk önökkel.

 

Utoljára frissítve: 2014-02-06 16:56:06

További híreink
Megmutatjuk az alkonykapcsolós kültéri LED lámpa hozzáadott értékét
Hogyan működik a gyakorlatban a korszerű alkonykapcsolós kültéri LED lámpa? Milyen előnyei vannak a rendszeres használatának, illetve milyen hozzáadott értékkel bír a ren...
2021-04-15 14:13:00, Hírek, Színes Bővebben
800 millióból forgatják a balatonőszödi beszédről és a tévészékház ostromáról szóló filmet
A várhatóan A hazugság ára címmel, még a 2022-es választások előtt bemutatandó filmben a Media1 információi szerint a közmédia egyik volt szerkesztő munkatársa is szerepel.
2021-04-13 19:26:26, Hírek, Színes Bővebben
L. Simon László előkerült: múzeumi integrációért felelős miniszteri biztos lesz
A Magyar Nemzeti Múzeum megújításáért és a múzeumi integrációért felelős miniszteri biztosnak nevezi ki L. Simon Lászlót Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere –...
2021-04-13 19:26:23, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A várhatóan A hazugság ára címmel, még a 2022-es választások előtt bemutatandó filmben a Media1 információi sz...
Bővebben >>