. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Egy hétvégére visszatér az egypártrendszer Dunakeszire
2016-04-27 18:08:48
Egy hétvégére visszatér az egypártrendszer Dunakeszire

Egy hétvégére visszatér az egypártrendszer Dunakeszire


Idén nem látja szívesen a pártok sátorát  a városvezetés a dunakeszi Majálison. Azt az információt kaptuk, hogy az a „döntés született, hogy idén a pártok nem lehetnek kint”. Azt, hogy ez pontosan mit jelent szerettük volna megtudni a polgármesteri hivatal szóvivőjétől. Ki döntött így és mit jelent a „nem lehetnek kint”? Kérdéseinkre, a

Propaganda , programirodától a következő válasz érkezett:


„A lakossági visszajelzések és a szponzori megbeszélések alapján a Programiroda döntött úgy, hogy nem kívánja közösségi eseményeit átpolitizálni, ezért a pártok és politikai csoportok nem lesznek jelen az idei rendezvényeinken.”


Mivel Dunakeszin több évtizedes hagyománya van, hogy a majálison minden párt képviselteti magát, megkérdeztük a pártokat is, akik így kommentálták a hírt.

 

A pártok képviselői így kommentálták a hírt:

 

Dunakeszin a Jobbik, 2015-ig minden évben részt vett a majálison. A tavalyi majális óta viszont a Jobbiknak, illetve helyi elnökének feljelentésére, Dunakeszi történetének legsúlyosabb korrupciógyanús ügyében két bírósági és két büntetőeljárás van folyamatban a településen. Idén pedig a Jobbik nem vehet részt a majálison. Azt gondolom, e tényekből a következtetéseket mindenki le tudja vonni.

Varga Zoltán Péter a Jobbik választókerületi elnöke

 

Idén a DK harmadjára akart részt venni a majálison, mint párt, de úgy látszik, hogy ott is csak egypártrendszer lehet. Gyáva, kicsinyes húzás ez. De mi mást várhatnánk ettől a városvezetéstől? Dióssi polgármester a hóna alatt ítélettel érkezik a testületi ülésre, hogy valami szolgabírót, vagy rákosista rögtönítélő bíróságot játszva magánszemélyekről ítélkezzen. A másik képviselőjük perrel fenyegeti a választóit, amiért más véleményen vannak, mint ők, a fideszes hangulatjelentésben meg csak annyit írnak, hogy a képviselő azért hibázott, mert megbízott a választóiban. Ez az egész kezd egy észak-koreai komédiára emlékeztetni. A május 1. ettől még május 1. marad. Így volt előttük, és így lesz utánuk is.  Velünk pedig mindenki közösen ünnepelhet majd.

Rónai Sándor a DK választókerületi elnöke.

 

 

Dunakeszi város vezetése megint tanúbizonyságát adta annak, hogy rendkívül primitív, kicsinyes, öntelt és sértődékeny!

Azért, mert az ellenzéki pártok nem értettek egyet azzal az eszement ötlettel, hogy sportcsarnokot telepítsenek a reptérre vagy a lovira, ami megint a csalás és a mutyi, meg a terület felszabdalása lett volna, ezért büntetik az ellenzéki pártokat ezzel!

Fári János MSZP Dunakeszi Szervezet elnöke.


szerkesztőségünkből

Utoljára frissítve: 2016-04-27 19:31:26

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>