. Ma György napja van.
Erősít a Dunakeszi Kinizsi Futsal csapata
2012-08-27 20:48:54
Erősít a Dunakeszi Kinizsi Futsal csapata

Erősít a Dunakeszi Kinizsi Futsal csapata

Új játékosokkal bővült és erősödött tovább a Dunakeszi Kinizsi Futsal csapata. A csapat új tagjai: Sáfár Tony, Vincze Ottó és Kun Gábor. A következőkben róluk olvashatnak.









 

Elsőként következzen Tony Iuliu Safar (1985.04.22.) rövid bemutatása. Tony a Mezei-Vill (Berettyóújfalu) Futsal Csapatában kezdett futsalozni, ahol bronzérmet, majd kétszer magyar bajnoki címet nyert. Kupagyőztes, szuperkupa-győztes, és kétszer ezüstérmes lett. 30-szoros Román válogatott, akikkel kijutottak az Európa Bajnoksara, ahol Horvátországban 2012-ben a 6. helyet szerezték meg.

 

Játszott továbbá Spanyolországban a Galdar Gran Canaria csapatában, valamint a szlovák PKP Kosice együttesében is. Célja, hogy eredményes legyen a Kinizsivel és a válogatottal, és ha majd aktívan már nem vehet részt a futsalban, akkor is a szakmában szeretné folytatni, mint edző. Szabadidejében szívesen horgászik és fürdőkbe vagy moziba jár.

 
 
Vincze Ottó neve a sport iránt kevésbé rajongóknak is nyilván ismerősen cseng! Ottó augusztus 29-én született a szűz jegyében. Olyan hírességekkel egy napon jött a világra, mint Ingrid Bergman, Janus Pannonius, vagy Michael Jackson. Ottó 185 cm magas dalia, középpályás volt a nagypályás futballban, 1998-2005 között 11-szer volt a felnőtt labdarúgó válogatott játékosa. Az NB1-ben a Vasas színeiben mutatkozott be, majd a Ferencváros TC csapatához igazolt, ahol 1996-ban tagja volt a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott együttesnek, legemlékezetesebb mérkőzésén két gólt lőtt a Grasshoppers ellen 3-0-ra megnyert idegenbeli találkozón. 1997-ben tagja volt az FC Barcelona együttesének, és néhány éves magyarországi kitérő után (újra a Ferencvárosnál) Németországban légióskodott 3 évet, majd 2002-ben hazatért újból, a Zalaegerszegi TE friss bajnokcsapatához, 2004-2007 között pedig a Győri ETO-nál futballozott, végül a Ferencváros színeiben fejezte be pályafutását 2008-ban. 301 bajnoki és kupamérkőzésen 67 gólt lőtt a különböző bajnokságokban! 2008-tól másfél évig a Győri ETO futsal csapatánál klubigazgató volt. 2011 márciusában a Győri ETO utánpótlással, a nemzetközi kapcsolatokkal és a szerződtetésekkel foglalkozó menedzsere, valamint az E'on Családi Foci nagykövete.
 
És végül - de persze nem utolsó sorban - essék néhány szó a harmadik újoncról, Kun Gáborról is! Gábor (1984.07.13.) tíz éve kezdett el futsalozni a Csillaghegy csapatában. A legutóbbi 5 évet a Ferencváros együttesében töltötte, ahol több mint 150 meccsen lépett pályára, és összesen több mint 200 gólt rúgott. 3 évig csapatkapitány volt az FTC futsal NB1-es csapatában, ahol együtt játszott többek közt Tóth Gyulával, Temesi Norberttel, Bita Lászlóval, Horváth Ferenccel, Hacker Gáborral, edzőjük pedig Fehér Zsolt volt. Az NB1-ben bronzérmet szereztek. Tavaly az NB2 nyugati csoportjának gólkirálya lett. Célja, hogy játékával hozzásegítse a Dunakeszi Kinizsit céljai eléréséhez. Szabadidejét legszívesebben a barátaival tölti vagy moziba jár, kedvenc filmjei például az Ocean’s trilógia, és a Da Vinci-kód.
 
 
Isten hozta mind a hármójukat Dunakeszin! Reméljük jól érzik majd magukat nálunk és sok izgalmas percet szereznek majd nekünk.
 
A csapatot legközelebb szeptember 10-én, hétfőn láthatjuk majd játszani a Radnóti Miklós Gimnázium felújított sportcsarnokában. A 20:30-kor kezdődő barátságos mérkőzésen az azeri Araz Nahicseván csapatot fogadják a dunakesziek.

Utoljára frissítve: 2012-08-28 21:43:05

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>