. Ma Barbara, Borbála napja van.
Ezzel a permetezővel a nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők
2021-09-23 10:15:06
Ezzel a permetezővel a nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők

Ezzel a permetezővel a nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők

Miért borzasztó nehéz megoldani a hatékony permetezést minden egyes négyzetcentiméteren?

 

Természetesen azért, mert a kívánt hatás elérésének érdekében erre mindenképp szükség lehet. A konkrétumok persze nagyban függhetnek attól, hogy egész pontosan mit szeretnénk permetezni, illetve minek a konkrét megelőzése maga a cél.

 

A kulcskifejezés a hatékonyság, sok egyéb területhez hasonlóan a permetezés kapcsán is. A lényeg, hogy a munka eredményeként minden egyes négyzetméter sikerüljön hatékonyan kezelni úgy, hogy közben a permetezéshez alkalmazni kívánt anyagokat is pazarlás nélkül sikerüljön hasznosítani.

 

Mindez azzal a tényezővel árnyalva, hogy nem ritkán bizony nehezen hozzáférhető helyeken is gondoskodni kell a precíz és aprólékos permetezésről.

 

Milyen permetező használata lehet indokolt a nehezebben elérhető helyeken?

 

Az ilyen típusú lokációk esetében a lézerpontosság lehet a kifizetődő. Vagyis a munkához használatos permetező akkor szolgálja leginkább az érdekeket, ha minél egyszerűbb feladat dolgozni vele, tehát könnyedén kezelhető.

 

Ehhez járulhatnak hozzá olyan sajátosságok, mint a viszonylag kisebb tartály, a kellően hosszú és rugalmas kivezető cső, no és persze a permetező minél egyszerűbb és kényelmesebb hordozhatósága. Minél könnyebben bírjuk el a szerkezetet és minél egyszerűbb bánni vele, annál hatékonyabb lehet maga a művelet.

 

Miként segíthet áthidalni a fenti nehézségeket a Spears & Jackson pumpás permetező?

 

Az MTools webáruházban beszerezhető Spears & Jackson pumpás permetező mindent tud, amire a fenti elvárások kapcsán egyenként kitértünk. Ötliteres kapacitással rendelkező, pumpás permetezőről beszélünk ugyanis. Ez a méret még könnyen kezelhető, de nem kell állandóan újra tölteni.

 

Átlátszó, literes és unciás skálával ellátott ballonnal rendelkezik, hogy a keverést a lehető legpontosabb tudjuk megoldani. A permetezőhöz 560 mm hosszúságú permetező pálca és 1,3 méter hosszúságú cső áll rendelkezésre, amivel tényleg elérhetünk szinte bármilyen rejtett zugot és helyet.

 

Ehhez jön még hozzá pluszban a permetező precíz szabályozásának a lehetősége, ami nagyban segíthet megkönnyíteni a rendszeres használatot. Még jobb, hogy egészen sokféle permetezéshez alkalmazható, hiszen a víz és nem viszkózus vízalapú, illetve a vízoldékony készítmények is használhatók vele.

 

Magyarul rovarirtók, gyomirtók, kártevőirtók, gombaölő szerek és műtrágyák permetezéséhez egyaránt bátran bevethető eszközről van szó.

További híreink
Most éppen már megint elbontanák a Nyugati téri felüljárót
A Nyugati pályaudvar mellett húzódó negyvenéves felüljáró sorsa régóta vitakérdés, sokan egy meghaladott szemlélet emlékét látják benne, és az elbontása mellett foglalna...
2021-12-01 19:49:34, Hírek, Színes Bővebben
Váratlan döntés: mégsem vétózza mega főváros az atlétikai vb-t
Nagy port kavart Magyarországon az Orbán-kormány bejelentése, miszerint Budapesten nyit campust a kínai Fudan Egyetem. Ennek ellenére mégsem vétózza meg Budapest vezetése...
2021-12-01 19:49:29, Hírek, Színes Bővebben
Közel egymilliárdot kapott a pártalapításra készülő Gattyán György cége a NER-től
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, pártot alapítana és indulna a 2022-es országgyűlési választásokon Gattyán György. Most pedig kiderült, hogy korábban egy Rogánhoz...
2021-11-28 14:37:15, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hétfőn kezdődik az oltási akcióhét, az oltakozni vágyókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában ...
Bővebben >>