. Ma Zelma napja van.
Győzedelmeskedett hazai pályán az Üröm SC
2011-04-25 16:04:17
Győzedelmeskedett hazai pályán az Üröm SC

Győzedelmeskedett hazai pályán az Üröm SC

Nagyszerű hangulatban zajlott le tegnap a Copa America kispályás labdarúgó torna Ürömön. A hangulat remek volt, a focisták bravúroztak és gyönyörű gólokkal, izgalmas meccsekkel örvendeztették meg a közel négyszáz fő odalátogatót.

A tizenhat csapat négy pályán rúgta a bőrt, majd körmérkőzések alapján dőlt el a végleges eredmény. Első helyezett a gólarányt tekintve a házigazda Üröm SC lett, másodikként állhatott a dobogóra Pécs, a bronzérmes harmadik pedig a latin-amerikai Chile csapata lett. Negyedik Mexico, ötödik Peru Master csapata volt.

Kiosztottak még különböző díjakat is, így lett a legjobb játékos Eduardo a Szlovák latin csapatból, a legfiatalabb a tizennégy éves Ayrton, a legidősebb játékos pedig a hatvan éves Noel Espinoza a perui csapat játékosa.

A rendezvény főszervezőjét is érte egy kis meglepetés – ő kapta meg a legjobb főszervező címet. Cáceres Horák Attila elmondta, hogy nem tudott a díjról, így számára ez egy nagyon kedves meglepetés volt. „Öröm volt így focizni. A torna a hozzá fűzött reményeket kellőképpen beváltotta, és az összes étel és ital elfogyott. A torna egy nagy latin táncmulatságban végződött” – nyilatkozta a legjobb főszervező.

 

A Dunakeszi Hírhatár ezúton is gratulál a csapatoknak!

További híreink
Orbán megoldotta az egészségügy problémáját – addig nincs pénz, míg ki nem festenek minden kórtermet
A miniszterelnök évi egyetlen kormányinfóján kijelentette, hogy a források átcsoportosításával minden olyan kórházi várót, kórtermet, szociális helységet felújítanak, ame...
2020-01-14 18:08:11, Hírek, Sport Bővebben
Hatalmas ellenzéki győzelem Zalában
Esztergályhorvátiban a független, de köztudottan baloldali érzelmű Brunner Tibor nyerte a polgármester-választást, legyőzve a Fidesz által támogatott Farkas Tibort.
2020-01-13 10:50:09, Hírek, Sport Bővebben
Újabb videóbotrány Győrben – az ellenzéki jelöltet támadja a Fidesz
Pollreisz Balázst, az ellenzék közös polgármesterjelöltjét egyre kíméletlenebb támadások érik a két hét múlva esedékes győri választás közeledtével. Mint ismert, Győr új ...
2020-01-12 10:39:18, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A kormány kiemelt célja a külhoni magyar közösségek szülőföldön való boldogulásának segítése, ezért folytatja ...
Bővebben >>