. Ma Levente napja van.
Győzedelmeskedett hazai pályán az Üröm SC
2011-04-25 16:04:17
Győzedelmeskedett hazai pályán az Üröm SC

Győzedelmeskedett hazai pályán az Üröm SC

Nagyszerű hangulatban zajlott le tegnap a Copa America kispályás labdarúgó torna Ürömön. A hangulat remek volt, a focisták bravúroztak és gyönyörű gólokkal, izgalmas meccsekkel örvendeztették meg a közel négyszáz fő odalátogatót.

A tizenhat csapat négy pályán rúgta a bőrt, majd körmérkőzések alapján dőlt el a végleges eredmény. Első helyezett a gólarányt tekintve a házigazda Üröm SC lett, másodikként állhatott a dobogóra Pécs, a bronzérmes harmadik pedig a latin-amerikai Chile csapata lett. Negyedik Mexico, ötödik Peru Master csapata volt.

Kiosztottak még különböző díjakat is, így lett a legjobb játékos Eduardo a Szlovák latin csapatból, a legfiatalabb a tizennégy éves Ayrton, a legidősebb játékos pedig a hatvan éves Noel Espinoza a perui csapat játékosa.

A rendezvény főszervezőjét is érte egy kis meglepetés – ő kapta meg a legjobb főszervező címet. Cáceres Horák Attila elmondta, hogy nem tudott a díjról, így számára ez egy nagyon kedves meglepetés volt. „Öröm volt így focizni. A torna a hozzá fűzött reményeket kellőképpen beváltotta, és az összes étel és ital elfogyott. A torna egy nagy latin táncmulatságban végződött” – nyilatkozta a legjobb főszervező.

 

A Dunakeszi Hírhatár ezúton is gratulál a csapatoknak!

További híreink
Várkonyi Andrea a Mészáros Alapítvány kuratóriumának új elnöke
Mészárosné, Várkonyi Andrea veszi át a Mészáros Alapítvány kuratóriumának elnöki posztját, ahol a korábbi elnök, Mészáros Ágnes helyett Mészáros Beatrixet váltja.
2024-06-18 14:16:34, Hírek, Sport Bővebben
Rogán Cecíliáék fantom médiacége bő milliárdos bevételt produkált
A Top News Hungary médiacég, melynek tulajdonosai Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata, kivételesen magas profitot termel, miközben a vállalat tevékenysége elsősorban egy bul...
2024-06-11 18:06:03, Hírek, Sport Bővebben
Botrány Újpesten - hazugságok hálójában a helyi politika
Talán a fővárosban sehol – még a Ferencvárosban sem – fajul olyan, már-már véres utcai harccá a választási hajrá, mint Újpesten. A tét sem kicsi.
2024-06-07 19:29:56, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter, a TISZA párt alelnöke hétfőn este Rónai Egon – általa – provokatívnak vélt interjúkezdetére radi...
Bővebben >>