. Ma Márk napja van.
Győzedelmeskedett hazai pályán az Üröm SC
2011-04-25 16:04:17
Győzedelmeskedett hazai pályán az Üröm SC

Győzedelmeskedett hazai pályán az Üröm SC

Nagyszerű hangulatban zajlott le tegnap a Copa America kispályás labdarúgó torna Ürömön. A hangulat remek volt, a focisták bravúroztak és gyönyörű gólokkal, izgalmas meccsekkel örvendeztették meg a közel négyszáz fő odalátogatót.

A tizenhat csapat négy pályán rúgta a bőrt, majd körmérkőzések alapján dőlt el a végleges eredmény. Első helyezett a gólarányt tekintve a házigazda Üröm SC lett, másodikként állhatott a dobogóra Pécs, a bronzérmes harmadik pedig a latin-amerikai Chile csapata lett. Negyedik Mexico, ötödik Peru Master csapata volt.

Kiosztottak még különböző díjakat is, így lett a legjobb játékos Eduardo a Szlovák latin csapatból, a legfiatalabb a tizennégy éves Ayrton, a legidősebb játékos pedig a hatvan éves Noel Espinoza a perui csapat játékosa.

A rendezvény főszervezőjét is érte egy kis meglepetés – ő kapta meg a legjobb főszervező címet. Cáceres Horák Attila elmondta, hogy nem tudott a díjról, így számára ez egy nagyon kedves meglepetés volt. „Öröm volt így focizni. A torna a hozzá fűzött reményeket kellőképpen beváltotta, és az összes étel és ital elfogyott. A torna egy nagy latin táncmulatságban végződött” – nyilatkozta a legjobb főszervező.

 

A Dunakeszi Hírhatár ezúton is gratulál a csapatoknak!

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>