. Ma György napja van.
Hulladékgyűjtő konténert tettek a sínek közé - vádemelés a jutalmuk
2014-06-05 09:38:20
Hulladékgyűjtő konténert tettek a sínek közé - vádemelés a jutalmuk

Hulladékgyűjtő konténert tettek a sínek közé - vádemelés a jutalmuk

Egy hónapja adtunk hírt arról, hogy két férfi kukát tett a sínek közé Dunakeszin. Megírtuk, hogy a helyszínen el is fogták őket a rendőrök, és eljárást indult ellenük. A Nyomozás lezárult, és vádemelést kezdeményezetek a dunakeszi rendőrök a gyanúsítottakkal szemben.

 

 

 

 

 

 

 

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Tamás 33 éves budapesti és Sz. Roland 32 éves dunakeszi lakos ellen.

 

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a gyanúsítottak 2014. május 2-án a hajnali órákban egy szelektív hulladékgyűjtő konténert toltak a Dunakeszi irányából Budapest felé haladó vasúti sínpár közé, amivel veszélyeztették a vasúti közlekedést. A bűncselekményt észlelete egy állampolgár és bejelentést tett a rendőrségen. A helyszínre kiérkező járőrök- a balesetek elkerülése érdekében- lehúzták a sínekről a szemetest.

 

Sz. Tamás és társa a rendőröket észlelve futni kezdett, azonban rövid időn belül mindkét férfit elfogták és a Dunakeszi Rendőrkapitányságra előállították. A gyanúsítotti kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését elismerték és elmondták, hogy nem akarták veszélyeztetni a vasúti közlekedést, hanem a konténert át akarták húzni a túloldalra, azonban megakadt a sínekben és felborult, ezért otthagyták.

 

A gyanúsítottak ellen- szabadlábon hagyásuk mellett- folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

forrás: police.hu

Utoljára frissítve: 2014-06-05 09:39:08

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>