. Ma Emma napja van.
Kétmillióért használhatatlan Dunakeszi weboldala
2016-07-22 15:15:26
Kétmillióért használhatatlan Dunakeszi weboldala

Kétmillióért használhatatlan Dunakeszi weboldala

Akinek nem a képen látható piros figyelmeztető oldal jelenik meg Dunakeszi város hivatalos oldalára kattintva, annak van egy rosszhírünk. Régi a böngészője és valószínűleg benyalta a város honlapján található rosszindulatú adatgyűjtő szoftvert.

 

De mennyiért használhatatlan az oldal?

 

A honlapot egy olyan cég készítette, akiknek a cégkivonat alapján még csak hasonló tevékenységi kör sem szerepel a profiljában. Ugyanaz a cég rakta össze a város honlapját, aki a Keszifesztet és más egyéb városi rendezvényeket szervez Dunakeszin.

 

A dunakeszi.hu weboldal másfélmillió forint plusz áfáért rakta össze a fóti JK ECONOMY, egy olyan ingyenes tartalomkezelő (Joomla!) alapra, amelynek az elkészítést követően néhány hónapra megjelent az újabb verziója. Ez a frissítés, már nem fért bele az összegbe és azóta sem történt meg.

 

Ilyen típusú honlapok készítésével nagyon sok cég foglalkozik. A legtöbb ilyen cég 50 és 100 ezer forint közötti összegért készít egy hasonló weboldalt, de hosszas keresgélés után sem találni olyan céget, ami csak megközelítené ezt a kétmilliós összeget. A legmagasabb ár 249 ezer forint, amit találni.

 

Az egyik általunk megkeresett cég képviselője, elmondta, hogy van olyan honlap, amelyikért ellehet kérni másfél-két millió forintot, de az nem ez a kategória. Véleménye szerint is jócskán túl lett számlázva a weboldal.

 

 

Utoljára frissítve: 2016-07-22 15:16:10

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>