. Ma Márk napja van.
KROSS túrakerékpárok – társ a túrázásban
2021-07-13 22:01:22
KROSS túrakerékpárok – társ a túrázásban

KROSS túrakerékpárok – társ a túrázásban

A következő pár sorban megtudhatod, miért is olyan előnyös, ha egy trekking bringa büszke tulajdonosa vagy, és néhány tippet is adunk neked ahhoz, hogy hol érdemes keresgélned!

 

Kerékpártúra - mozgás és kikapcsolódás

 

Arról már bizonyára te is hallottál, hogy milyen hasznos mozgásforma a bringázás. Nemcsak formálja az alakot, erősíti az izmokat és a csontokat, de még a speciális diétákat is jól kiegészíti. Ráadásul jó hatással van a mentális egészségre is, hiszen segítségével könnyen oldható a stressz és a szorongás.

 

Magyarországon számos lehetőség tárul elénk, ha valóban elhatározzuk magunkat a kerékpártúra mellett. A Tisza-tó, a Fertő-tó, a Balaton környéke például kalandos utakra hív el minket. De a Piliscsaba-Budapest és a Passau-Bécs bringás útvonalon is érdemes végigtekerni. 

 

Most pedig bringára fel, lássuk, milyen kerékpárok között válogathatsz!

 

A túrakerékpár “anatómiája”

 

Bármilyen céllal is ülünk bringára, fontos, hogy a kerékpár típusa igazodjon ehhez a felhasználási célhoz. Na és akkor itt jönnek képbe a tipikusan túrákhoz kifejlesztett túrakerékpárok. 

 

Az ebbe a kategóriába tartozó bringák úgy lettek megtervezve, hogy a bringások nyílegyenes háttal tudjanak ülni azokon. Speciális teleszkópokkal és masszív vázzal is el vannak látva. Általában a felszerelés részét képezi a sárvédő, a csomagtartó és a dinamós világítás is. 

 

A MaxBike túrakerékpárok kínálatában te magad is megtalálhatod a hozzád illő járgányt! Arra viszont figyelj, hogy egy hosszabb túrához, a megfelelő kerékpár mellett néhány fontos bicajos kiegészítőre is szükséged lehet! Ebben segítenek neked a Cube és KROSS termékek is! 

 

Miért éppen a KROSS túrakerékpár?

 

Akkor döntesz jól, ha a legjobb minőséget megtestesítő márkanév darabjai között válogatsz! A trekking kerékpárok körében a KROSS-szal azonosítható ez a színvonal. 

 

Jó példa erre a KROSS Evado kerékpár is, amely alumínium vázzal, V-fékkel és Shimano váltókkal is el van látva. Ez a típus nem riad meg a terep kihívásaitól, de a kényelemről sem kell lemondanunk!

 

A nők és a férfiak egyaránt beszerezhetik a legjobb KROSS bicajokat, így akár az egész család kikapcsolódását képes támogatni a márka.

 

Ráadásul a vásárláshoz nem kell a zsúfolt boltban türelmetlenkedned, hiszen a MaxBike lehetővé tette, hogy mindez online is megoldható legyen! Számos szakszerű bejegyzés segít eligazodni a különféle termékek között! Rendelj, tekerj, és élvezd az életet kétkeréken!

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>