. Ma Gellért napja van.
KROSS túrakerékpárok – társ a túrázásban
2021-07-13 22:01:22
KROSS túrakerékpárok – társ a túrázásban

KROSS túrakerékpárok – társ a túrázásban

A következő pár sorban megtudhatod, miért is olyan előnyös, ha egy trekking bringa büszke tulajdonosa vagy, és néhány tippet is adunk neked ahhoz, hogy hol érdemes keresgélned!

 

Kerékpártúra - mozgás és kikapcsolódás

 

Arról már bizonyára te is hallottál, hogy milyen hasznos mozgásforma a bringázás. Nemcsak formálja az alakot, erősíti az izmokat és a csontokat, de még a speciális diétákat is jól kiegészíti. Ráadásul jó hatással van a mentális egészségre is, hiszen segítségével könnyen oldható a stressz és a szorongás.

 

Magyarországon számos lehetőség tárul elénk, ha valóban elhatározzuk magunkat a kerékpártúra mellett. A Tisza-tó, a Fertő-tó, a Balaton környéke például kalandos utakra hív el minket. De a Piliscsaba-Budapest és a Passau-Bécs bringás útvonalon is érdemes végigtekerni. 

 

Most pedig bringára fel, lássuk, milyen kerékpárok között válogathatsz!

 

A túrakerékpár “anatómiája”

 

Bármilyen céllal is ülünk bringára, fontos, hogy a kerékpár típusa igazodjon ehhez a felhasználási célhoz. Na és akkor itt jönnek képbe a tipikusan túrákhoz kifejlesztett túrakerékpárok. 

 

Az ebbe a kategóriába tartozó bringák úgy lettek megtervezve, hogy a bringások nyílegyenes háttal tudjanak ülni azokon. Speciális teleszkópokkal és masszív vázzal is el vannak látva. Általában a felszerelés részét képezi a sárvédő, a csomagtartó és a dinamós világítás is. 

 

A MaxBike túrakerékpárok kínálatában te magad is megtalálhatod a hozzád illő járgányt! Arra viszont figyelj, hogy egy hosszabb túrához, a megfelelő kerékpár mellett néhány fontos bicajos kiegészítőre is szükséged lehet! Ebben segítenek neked a Cube és KROSS termékek is! 

 

Miért éppen a KROSS túrakerékpár?

 

Akkor döntesz jól, ha a legjobb minőséget megtestesítő márkanév darabjai között válogatsz! A trekking kerékpárok körében a KROSS-szal azonosítható ez a színvonal. 

 

Jó példa erre a KROSS Evado kerékpár is, amely alumínium vázzal, V-fékkel és Shimano váltókkal is el van látva. Ez a típus nem riad meg a terep kihívásaitól, de a kényelemről sem kell lemondanunk!

 

A nők és a férfiak egyaránt beszerezhetik a legjobb KROSS bicajokat, így akár az egész család kikapcsolódását képes támogatni a márka.

 

Ráadásul a vásárláshoz nem kell a zsúfolt boltban türelmetlenkedned, hiszen a MaxBike lehetővé tette, hogy mindez online is megoldható legyen! Számos szakszerű bejegyzés segít eligazodni a különféle termékek között! Rendelj, tekerj, és élvezd az életet kétkeréken!

További híreink
Ezzel a permetezővel a nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők
Permetezésről lesz a bejegyzésben, egyrészt a nehezen hozzáférhető helyek permetezéséről, másrészt egy erre a feladatra optimális választást jelentő permetező készülékről...
2021-09-23 10:15:06, Hírek, Színes Bővebben
Újabb MSZP-s politikust „győzött meg” DK, hogy jobb lesz náluk
Otthagyja a Magyar Szocialista Pártot és a Demokratikus Koalíció színeiben politizál tovább – jelentette be Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere a közösségi oldalán.
2021-09-22 20:45:48, Hírek, Színes Bővebben
Elk*rta: Gubás Gabi szívesen kimaradt volna az Elk*rtukból című Gyurcsány-filmből, mégis vállalta
„Szívesen kimaradtam volna ebből a filmből a politikai felhang miatt, ugyanis volt már részem meghurcoltatásban” – mondta Gubás Gabi, aki Dobrev Klárát játssza a kurzusfi...
2021-09-22 20:45:45, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
27 éves vagyok, 16 éves korom óta élek az Orbán-rendszerben. Van, amit nem tudok megérteni – Csabai Máté újság...
Bővebben >>