. Ma Auguszta napja van.
Lemondásáról Kováts Sebestyén később dönt.
2015-01-28 09:35:18
Lemondásáról Kováts Sebestyén később dönt.

Lemondásáról Kováts Sebestyén később dönt.


Majd Csoma Attila levele is beérkezett szerkesztőségünk postafiókjába.


Volt már olyan, hogy időközi választást kellett kiírni, mégpedig nem is akárhol, Orbán Viktor falujában. A köztartozással rendelkező polgármester kifizette ugyan a köztartozását, de későn.  

Erről ide kattintva bővebben olvashatnak. 

 

A képviselők méltatlanságát feszegető ügy mindenesetre tovább gördül. Az alábbiakban  dr. Kováts Sebestyén és Csoma Attila képviselők reagálást közöljük.

 

 

"Tisztelt Főszerkesztő Úr!

 

Az Ön által tapasztalt tény oka a következő: az elmúlt év végén az adóhatóság egy bevallás feldolgozása során eltérő szakmai álláspontra jutott, mint a megbízott könyvelőm, és a bevallástól eltérő tartalommal könyvelte le a bevallás adatait. Ennek eredményeként 2015. január első hetében átmenetileg 21.000,-Ft adótartozásom keletkezett, amelyet természetesen már rendeztem. Ez a tartozás okozta, hogy a 2014. decemberi rögzítést követően 2015. január hónapban nevem nem szerepelt a köztartozásmentes adózói adatbázisban. Amint a tartozás tényéről értesítést kaptam, azt nyomban rendeztem és ismételten kértem felvételemet a KOMA nyilvántartásba, amelyben 2015. február hónaptól ismét szerepelni fog a nevem. Esetleges lemondásomról később döntök.

Tisztelettel:

dr. Kováts Sebestyén"

 

 

"Tisztelt Főszerkesztő Úr!

 

A következő indokot tudom adni arra, hogy nevem a január 10-ai frissüléssel szerepel jelenleg a Köztartozásmentes Adatbázisban. Amikor a köztartozás-mentességet kértem a NAV-tól először egy ún. nullás igazolást kértem ki. Nem volt arról tudomásom, hogy ez a kérelem illetékköteles. Hetekkel később levelet kaptam a NAV-tól, hogy – legnagyobb meglepetésemre - 3.000 Ft köztartozásom van. Elmentem a NAV váci kirendeltségébe, ahol tájékoztattak, hogy a nullás igazolás 3.000 forintjával tartozom. Ezt a tartozást január 12-én ott helyben intéztem. Mivel azonban az adatbázis minden hónap 10-én frissül a köztartozásmentes adatbázisba csak február 10-én kerülhet be a nevem. Így furcsa módon épp a köztartozásmentes eljárás miatti félreértés miatt nem kerülhettem fel az adatbázisba.

Üdvözlettel

Csoma Attila

önkormányzati képviselő"

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demeter Szilárd (képünkön), aki - saját elmondása szerint - nem szeret színházba járni, aki nem olvassa a magy...
Bővebben >>