. Ma Gedeon napja van.
Maffia módszerek Dunakeszin?
2016-06-28 12:11:26
Maffia módszerek Dunakeszin?

Maffia módszerek Dunakeszin?

 

"Már a merénylettől sem riadnak vissza a korrupciót feltárókkal szemben?" cimmel tartott ma délelőtt 11 órakor közös sajtótájékoztatón, Varga Zoltán Péter a Jobbik dunakeszi elnöke, Vollner Jánossal a párt alelnökével, Budapesten a Képviselői Irodaházban számolt be az esetről.

 

A sajtótájékoztatón elmondta, több egybehangzó szakértői véleményre hivatkozva, hogy az általa használt gépjárművet ismeretlen vagy ismeretlenek megrongálták. A motortérben az üzemanyag-vezetéket két helyen fúrták meg, ezek egyszerre nem jöhettek létre és az autó menet közbeni meghibásodásához és balesethez vezethettek volna.

 

Kérdésünkre elmondta, mivel magánéleti ellenségei nincsenek, a közéleti szerepvállalásához lehet köze az esetnek. Annak a realitását pedig, hogy véletlenszerűen történt a rongálás, mindenki döntse el saját maga, mondta.

Mint ismeretes, Varga a Dunakeszi Úthálózatáért Közalapítvány ügyében kezdett kutakodni, aminek a vége feljelentés lett a közalapítványnál történt visszaélések miatt és különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával rendelt el nyomozást az ügyészség.

 

Eljutottunk oda, ahol a korrupció ellen küzdő embereket megfélemlítik, olyan módon, hogy átvágják az autójuk benzincsövét – mondta Volner János, a Jobbik alelnöke.


A mostani sajtótájékoztatón egyértelművé vált, hogy az egész Jobbik beszállt a dunakeszi közalapítvány ügyébe.

Szerkesztőségünkből

 

 


Utoljára frissítve: 2016-06-28 12:49:55

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>