. Ma György napja van.
Megmarad a Vasutas győzött a józan ész
2015-05-23 12:40:47
Megmarad a Vasutas győzött a józan ész

Megmarad a Vasutas győzött a józan ész


Majdnem három órásra nyúlt, gyakorlatilag lakossági fórummá alakult egyeztetést tartott a tegnap este a város sportigazgatója, Seltenreich József, a gimnázium ebédlőjében. Az eseményen részt vettek a szülők, az edzők, új és régi Vasutasok, önkormányzati képviselők, valamint az egyesületért aggódó szimpatizánsok. Az eseményen kiderült, hogy az egyesületnek ugyan vannak problémás dolgai, de korántsem olyan mértékűek, mint amit a sportigazgató a korábbi előterjesztésében állított, és amit ne lehetne némi jóindulattal megoldani.





Az indulatoktól sem mentes fórumon végül a sportigazgató belátta, hogy erőből nem tudja végigvinni azt az akaratát, hogy a városi futballutánpótlást egy egyesületté olvassza, ezért végül elállt ettől a szándékától, és ígéretet tett, hogy a Vasutas külön egyesületként folytathatja az utánpótlásképzést. Valamint arra is ígéretet tett, hogy felülvizsgálásra kerülnek az egyesület által fizetett pályabérleti díjak.

 

A fórumon a Dunakeszi Hírhatár mellett, megjelentek a HírTv és az Origo munkatársai is, de sem a Dunakeszi Polgár, sem a Telekeszi TV nem tartotta beszámolásra érdemesnek a rendezvényt.

 

 

Nagy Nándor

Utoljára frissítve: 2015-05-23 12:48:28

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>