. Ma Gedeon napja van.
Miben “csoszog” a gyerek? - Avagy a legjobb gyerekpapucsok
2020-07-16 20:44:00
Miben “csoszog” a gyerek? - Avagy a legjobb gyerekpapucsok

Miben “csoszog” a gyerek? - Avagy a legjobb gyerekpapucsok

Strandhangulathoz strandpapucs

 

Láttál már édesebb lábbelit, mint egy gyerek strandpapucs? Ilyet manapság kisfiúk és kislányok számára egyaránt vásárolhatsz, különböző mintákban és színekben. A Rider és az Ipanema klasszikus vidám darabjaival könnyedén mosoly csalható a kicsik arcára.

 

Azonban az tévhit, hogy csak a strandon, vízparton adhatsz a gyerekre strandpapucsot, hiszen valójában a forró nyári melegben utcai viseletként is hódít ez a divat! Egy dologra azonban nem árt figyelni! Sok lurkó azért nem szereti a strandpapucsot, mert úgy érzik, “bevág” a lábujjak közzé, vannak gyerekek, akiket kifejezetten zavar ez a fazon! Ha gyermeked is ebbe a csoportba tartozik, akkor maradjon meg ez a papucs típus kizárólag a vízi programokhoz! A nyári időszakban ez szuper “szellőzést” biztosít a kicsik lábának!

 

A mókás flip-flop papucs

 

A flip-flop papucs valójában a strandpapucshoz hasonló kialakítással rendelkezik, azonban ezt talán mókásabbnak találják a gyerkek, mint rokon papucstársát. A brit és amerikai köznyelvben terjedt el először a flip-flop elnevezés, ezen hangutánzó kifejezés pedig a papucs klaffogására utal. Eg-két mókás hang talán a gyerekeket is felvidítja, és szívesen veszik majd fel a hétköznapok során.

 

A LifeStyleShop gyerek flip-flop papucsai között például olyan márkaneveket fedezhetsz fel, mint az Ipanema vagy a Rider, amelyek a minőség mellett némi színt is hoznak a kicsik életébe.

 

Divatos lurkóknak divatos papucsok

 

Természetesen már vannak olyan gyerekek, akik tudják, mit akarnak felvenni. Mini divatbemutatókat rendeznek otthon, és szeretnek összeöltözni anyuval vagy a tesóval. Számukra a legideálisabbak azok a divatpapucsok, amelyekkel kiegészíthetőek a “hercegnő” és “királyfi” szettek. Az Ipanema és Birkenstock márka darabjai ebben segítenek a szülőknek.

 

Kényelmes klumpa

 

Az igazi hiperaktív gyerekeknek, akik otthon mindent összehordanak egy kupacba, sokat barkácsolnak az udvaron, vagy kalandos játékokban vesznek részt, elengedhetetlen a láb védelme. A klumpák nemcsak kényelmesek, de a kicsik lábfejének felső részét is befedik, így talán ez a papucs típus sokkal alkalmasabb a hiperaktívabb gyerekek számára. Kevésbé szellőzik, mint a korábban felsorolt papucsok, azonban már kaphatóak “lyukacsos” fazonok is belőle. A Rider, Coqui vagy a Hello Kitty gyerek klumpák között bátron válogathatsz!

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati m...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>