. Ma Béla napja van.
Segítség a pénzügyek menedzseléséhez
2021-10-13 16:57:39
Segítség a pénzügyek menedzseléséhez

Segítség a pénzügyek menedzseléséhez

Cikkünkben minden fontos kérdést megválaszolunk a Billingo új funkciójával kapcsolatban.

 

A Billingo Bankszinkron lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a banki tranzakciók nyomon követhetőek legyenek közvetlenül a Billingo fiókból. Nincs szükség ezentúl platformváltásra ehhez a műveletehez. Ráadásul csupán egyetlen összekötésre van szükség ahhoz, hogy a tranzakciók adatai megjelenjenek.

 

A funkció az online számlázó program előfizetéses csomagjaiban érvényes

 

A Billingo Bankszinkron az online számlázó program Basic, Standard és Pro csomagjaiban érhető el. Ráadásul az utóbbi, vagyis a Pro csomag esetében, egyetlen felületen látható akár három különböző pénzintézetnél vezetett bankszámlaadat is. 

 

Az előnyök sora itt még nem ér véget, hiszen a számlázó program amellett, hogy megjeleníti a tranzakciókat, a bizonylatok összepárosításához is hozzájárul. Ez azt jelenti, hogy a segítségével egyszerűen összepárosíthatóak a különféle tranzakciók a hozzájuk tartozó számlákkal. Ráadásul az összepárosítás mellett a Billingo az adott számlák státuszát ebben az esetben azonnal fizetettre állítja, hogy ezzel se kelljen bajlódnia a felhasználónak.

 

Jelentősen csökkenthető a pénzügyi adminisztrációval töltött idő

 

A Billingo Bankszinkron segítségével jelentősen csökkenthető a pénzügyi adminisztrációval töltött idő. Egy felületen nyomon követhetőek a bejövő, illetve a kimenő utalások. Mivel a rendszer naponta többször frissül, mindig a legaktuálisabb pénzügyi adatokat mutatja a felület. Ráadásul a könyvelői fiókon keresztül a könyvelő is egyszerűen eléri a naprakész pénzügyi adatokat. 

 

Jelenleg a Billingo Bankszinkron tíz különböző banknál lévő bankszámlával köthető össze. Ezek a következők: CIB Bank, CIB Business Online, Erste Bank (lakossági), ING Bank, K&H Bank, MKB Bank, OTP Bank, Paypal, Raiffeisen Bank, Revolut és UniCredit Bank. A lista folyamatosan bővül.

 

Magas szintű, többlépcsős biztonsági rendszer

 

A Billingo Bankszinkron biztonságos használatáról magas szintű, többlépcsős biztonsági rendszer gondoskodik. Ennek fontosságát nem kell magyarázni, hiszen a vállalkozások legféltettebb üzleti titkai közé tartoznak a bankszámlatörténet adatai.

 

Az új funkcióhoz kapcsolódó folyamatokat az MNB felügyeli. Az online számlázó programnak meg kell felelnie a legfontosabb adatbiztonsági követelményeknek. Emiatt is fontos, hogy 90 naponta újra engedélyeznie kell a felhasználónak a Billingo számára a pénzügyi adatokhoz való hozzáférést.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>