. Ma Emma napja van.
Stohl András letöltendő börtönbüntetést kapott!
2011-03-31 13:59:11
Stohl András letöltendő börtönbüntetést kapott!

Stohl András letöltendő börtönbüntetést kapott!

2010. május 8-án szombaton hajnalban Stohl András Fót felé tartva súlyos közlekedési balesetet okozott személyautójával. A szemközti sávba áttérve két autóval ütközött. A balesetben egy fő maradandó sérülést szenvedett, hárman pedig könnyebben sérültek.


Stohl véralkoholszintje a baleset idején 2,15 – 2,23 ezrelék között volt, ami közepes fokú alkoholos befolyásoltságnak minősül. Mint később kiderült kokaint is fogyasztott, valamint a megengedett 90 km/h helyett 115-120 km/h volt a sebessége a Subaru Forester személygépkocsinak, amit vezetett. Stohlnak az első komoly balesete 2002 júliusában volt, ahol kis híján életét vesztette, amikor autójával felborult, majd az árokban kötött ki.


A színész első tárgyalását 2010. december 14-én tartották, ahol még nem állt rendelkezésére a bírónak, a balesetben sérült idős férfi állapotáról készülő orvosszakértői vélemény. A második tárgyalásra a mai napon került sor, ahol egy órakor ítéletet hoztak.

 

Végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyész vádbeszédében a színész-műsorvezetőre. A mostanra elkészült szakértői vélemény alapján az ügyész a vádat - súlyos testi sértést okozó helyett - maradandó fogyatékosságot eredményező, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettére módosította. A balesetben megsérült,  nyolc napon túl gyógyuló Kaintz Pál (77) maradandó sérüléseket szenvedett, a bal lába a baleset miatt egy centivel rövidebb lett, illetve 15 százalékos munkaképesség csökkenést szenvedett.


Stohl András bűnös. Két év négy hónap börtönbüntetést kapott, valamint a perköltség megfizetésére kötelezték. Ezen kívül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a pedig a járművezetéstől is. Az ítélet nem jogerős - Stohl ügyvédje fellebbezett!

 

TELJES KÉPANYAG MEGTEKINTÉSE ITT!

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>