. Ma Márk napja van.
Tanévkezdés iskolabővítés nélkül?
2014-07-10 16:51:47
Tanévkezdés iskolabővítés nélkül?

Tanévkezdés iskolabővítés nélkül?

Információnk szerint a beruházással megbízott állami szervezet nem tudja megvalósítani a szeptemberi iskolakezdéshez szükséges bővítéseket sem a Bárdos iskola Fő út 143. sz. alatti épületében, sem a Fazekas Mihály általános iskolában  az iskolakezdésre.

 

 

 

 

 

 

Ez nagyon kritikus helyzetet jelent a gyermekek elhelyezése, és így a tanév megkezdése szempontjából, hiszen  mint a május 18-i cikkünkben olvasható, a Bárdos Iskola Fő út 143. sz. alatt található épület 2. és 3. emeletén 6 tanterem és 1 csoportszoba kialakítása volt tervezve, míg a Fazekas Iskolának 4 tantermes bővítésére tett javaslatot az Önkormányzat, és a Tankerület.

 

Úgy tudjuk, a városban most egy „vészforgatókönyv” alapján a Bárdos Iskolai beruházást megpróbálják önerőből, a Dunakeszi Nonprofit Közüzemi Kft bevonásával, a rendelkezésre álló szűk idő alatt megoldani. Ez módfelett nehéz feladatnak tűnik, hiszen egy ilyen 80 millió Ft körüli beruházás előkészítése, pályáztatása is rengeteg idő, a tanévkezdésig viszont alig több mint 50 nap van, addigra viszont már késznek is kellene lennie.

 

A Fazekas Mihály általános iskola bővítésének késlekedése miatt a gyermekek ideiglenes elhelyezésére Polgármester Úr keresi a megoldásokat.

 

A hírrel kapcsolatban megkerestük kérdéseinkkel, mind a polgármesteri kabinetet, mind a tankerületi vezetőt. Reakcióikat közzétesszük.

Utoljára frissítve: 2014-07-10 16:53:18

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>