. Ma György napja van.
Te tudod, mi az a financial domination?
2021-09-20 17:07:58
Te tudod, mi az a financial domination?

Te tudod, mi az a financial domination?

BDSM szex nélkül?

 

A fétisek világa kifejezetten izgalmas, de mégis vannak, akiket ez annyira nem mozgat meg. Akiket pedig igen, azoknak most itt egy újabb furcsa, mondhatni abszurd fétis. Ez az új keletű őrület a pénzköltésnek a kontrollálatlanságára és korlátlanságára épül. Ez nem hagyományos sugar daddy - sugar baby kapcsolat, mert az esetek jelentős részében nem kerül sor szexuális együttlétre. Sőt bármilyen hihetetlen, a legtöbb esetben még csak a fizikális kapcsolat sem jön létre, hanem általában az online térben történik. 

 

A financial domination nagyon nagy fokú bizalomra épül, mivel a szubmisszív fél teljes körű kiszolgáltatottsággal rendelkezik pénzügyi téren a domináns fél felé. Ez azt jelenti, hogy a jelszavakat, a PIN kódokat és minden más hozzáférési útvonalat a domináns fél birtokol. Az egész elgondolás alapja az, hogy a jelen társadalom nagyban a vagyoni helyzet alapján határozza meg az adott ember értékét. Mivel ez sokak számára meglehetősen nagy nyomást tesz az életre, így számos férfi attól él át szexuális extázist, hogy megszabadul a tehertől, amit a pénzköltés kontrollja jelent.

 

Ennek a fétisnek a megélése épülhetett havi rendszeres, kisebb-nagyobb összegek átutalására, egyszeri nagyobb összeg utalására, illetőleg a teljes kiszolgáltatottságra, azaz minden jelszó és védelem kiadására a domináns fél felé. Általában a megállapodás szerint a domináns fél képekkel, videókkal mutatja meg és támasztja alá azt, hogy mire is költötte a megbeszélt összeget. Sőt az sem ritka, hogy videóhívás keretében kerül sor a kifizetésre, amikor is akár verbális agresszióra is sor kerülhet. Sőt, akik továbbmennek, akár kompromittáló képeket is küldözgethetnek a domináns félnek, ezzel is kikényszerítve a zsarolásukat, ha véletlenül úgy hozná az élet, hogy nem teljesítik a megbeszélt utalást az elvárt időpontban. 

 

Ha te inkább mégis maradnál a hagyományos BDSM felállásnál, akkor nézz körül a Szexvitál.hu erotikus kellékei között!

 

Természetesen van hátránya is 

 

Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvannak a veszélyei, hiszen a szubmisszív fél részéről könnyen előfordulhat, hogy kifosztják, vagy épp a zsarolás valódivá válik. Éppen ezért minden esetben érdemes leinformálható domináns felett választani, aki nem valószínű, hogy többet költ, mint amennyi meg van beszélve. 

 

A domináns fél számára fennáll a kiégés veszélye, attól függetlenül, hogy nem kerül sor szexuális kapcsolatra. A legtöbb esetben ez a szegmens a 20-25 év közötti nők köréből kerül ki, akik néha fel sem mérik azt, hogy milyen veszélyei lehetnek egy ilyen kapcsolatnak. 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>