. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Tizenegy évre itélték a Dunakeszin és Sződligeten nőkre támadó férfit!
2014-10-09 11:54:07
Tizenegy évre itélték a Dunakeszin és Sződligeten nőkre támadó férfit!

Tizenegy évre itélték a Dunakeszin és Sződligeten nőkre támadó férfit!

Tizenegy év börtönbüntetésre ítélte jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék szerdán azt a férfit, aki tavaly tavasszal Dunakeszin és Sződligeten nőket támadott meg, illetve erőszakolt meg.









Koszta János a törvényszék szóvivő közlése szerint a most 24 éves férfi legkorábban büntetése háromnegyedének letöltése után szabadulhat.


A többszörösen visszaeső vádlott tavaly március 4-én a déli órákban Dunakeszin leszólított egy vonathoz siető nőt, majd fenyegetéssel és erőszakkal szexuális együttlétre próbálta kényszeríteni. Dulakodás közben a férfi huszonhatszor combon és karon szúrta áldozatát egy csavarhúzóval, kétszer beleharapott, és olyan erővel rúgta meg, hogy eltört a nő arccsontja. A férfi a sértett táskáját magához véve elmenekült.
 

Másnap reggel a vádlott a sződligeti Duna-part kerékpárútján támadott meg egy futó nőt, és az út melletti fás területen késsel közösülésre kényszerítette. A támadó a nő mobiltelefonját magához véve menekült el. 
   

 A váci rendőrök még aznap Csörögön elfogták és őrizetbe vették.
   


 Az ítélet indoklásában a bíró egyebek mellett a férfi "tipikus, megrögzött bűnözői karrierjével", a súlyosító körülményekkel - például a vádlott tulajdonságainak a társadalomra való kirívó veszélyességével - magyarázta, hogy a büntetési tétel majdnem eléri a maximálisan kiszabható 12 évet.


forrás: mti

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>