DUNAKESZI HÍRHATÁR - A költöztetés ára lehet átlátható is? Igen, lehet!

DUNAKESZI HÍRHATÁR
   
 2022.01.20.
 Csütörtök
Ma Sebestyén napja van.
Holnap Ágnes napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,05 Ft
   CHF árfolyam
   343,64 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 06. 12. 12:11     


A költöztetés ára lehet átlátható is? Igen, lehet!
Egy költöztetés árát nagyon sok minden befolyásolhatja. Épp ezért sok esetben fordul az elő, hogy a megbízó nagyot csalódik a megbízás teljesülését követő elszámoláskor. Azonban ennek nem feltétlenül kell így lennie.

Természetesen a költöztető cégeknek is fontos erre a területre megfelelő hangsúlyt fektetni. Viszont Ön, mint megbízó is sokat tehet azért, hogy ne érezze magát becsapva a végén.

 

Kerülje a “később majd megbeszéljük” cégeket!

 

Amikor keresi a megfelelő céget, szánjon időt a kiválasztásukra. Nézzen utána a cégek megbízhatóságának. Keresse fel a honlapjukat, nézze meg az elérhetőségeiken, valóban tud-e kompetens személlyel beszélni. Ha beszél egy ügyfélszolgálatossal, akkor figyelje meg, hogyan bánik Önnel? Akar-e segíteni valóban a problémáján, vagy csak a pénztárcáját akarja kinyitni? A cég ad-e írásos árajánlatot, vagy csak a “később majd megbeszéljük” mondattal próbálnak kitérni a válaszadás elől?

 

Ha utánanéz egy költöztető cégnek, akkor számos apró és nagyobb jel is mutathat arra, hogy messziről el kell kerülnie őket. Ezért is fontos, hogy ez semmiképp se maradjon el! Ha nem akarnak, vagy csak szóban hajlandóak ajánlatot adni, az máris gyanús. Ha lekezelően bánnak Önnel, nem próbálnak meg igazán segíteni, az is egy intő jel. Hagyja ezeket a cégeket, nem velük kell megoldani a költözését.

 

Lehet korrekt árazású a költöztetés!

 

Sajnos sokan futnak bele olyan esetekbe, amikor egyszerre lett kiszámlázva a km díj és az óradíj is. Ez úgy vélem, nem korrekt a megbízóval szemben. Épp ezért is kell előre tisztázni a díjakat. Ezért fontos, hogy előre kérjen és kapjon tájékoztatást az árazásról, mely segítségével akár Ön is előre kikalkulálhatja nagyjából, hogy mibe fog kerülni az egész.

 

Ebben az előre kiszámolásban élen jár pl. a Servitius és Partnerei költöztetés csapata. Ők online kalkulátorral is segítik a leendő megbízókat, így bárki kiszámolhatja a honlapjukon a megbízásuk várható végösszegét. És náluk az sem fordulhat elő, hogy egyszerre két dolgot is kiszámláznak. Ez ám a korrekt árazású költöztetés! Ha ilyen cégre talál, már csak végig kell mennie az előző bekezdésben leírtakon.

 

Amennyiben minden “teszten” átmentek, akkor pedig Ön is nyugodtan fog megállapodni velük, mert tudja, megbízható költöztetővel szerződik.

 

Ön dönt!

 

Természetesen a döntés az Öné, de a fentieken azért javaslom, hogy minden szolgáltatónál menjen végig. Így kapni fog minden lehetséges megbízottról egy átfogó képet, mely alapján már könnyen tud dönteni.

 

Persze ne tévessze szem elől a saját igényeit sem, ne csak a fentiekre alapozzon. Emellett, ha szüksége van valakire, aki becsomagolja Önnek a bútorokat a költöztetés előtt, akkor olyan partnert keressen. Vagy ha valami nehéz tárgyat szeretne lecipeltetni az emeletről, vagy ha segítség kell a csillárok le- és felszerelésében. Olyan céget keressen, aki vállalja. Mondjuk a Servitius és Partnerei költöztetés csapata pont ilyen.


További hírek

  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  A Lófejkút, a szétrombolt pihenőhely
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  Oláh Ibolya nem énekli többé a Magyarország dalt – Geszti megérti, de sajnálja
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  A választások elmaradásával is számol a kormány a veszélyhelyzet miatt
2022. 01. 16. 11:21 hirhatar.hu
  Szabó Tímea és az ötmilliárdnyi teszt megsemmisítése - a rendőrség szemszögéből
2022. 01. 16. 11:21 hirhatar.hu
  Érvénytelen szavazásra buzdítnak a civil jogvédő szervezetek
2022. 01. 16. 11:21 hirhatar.hu
  Zűrzavart okozhat az árstop
2022. 01. 14. 10:33 hirhatar.hu
  Orbán áprilisban még verhető - utána többé nem
2022. 01. 14. 10:33 hirhatar.hu
  A csirekfarhát árát is befagyasztja a kormány
2022. 01. 14. 10:33 hirhatar.hu
  Minden, amit a tipliről tudni érdemes
2022. 01. 12. 17:52 dunakeszi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport