DUNAKESZI HÍRHATÁR - Szellemjárás Fóton

DUNAKESZI HÍRHATÁR
   
 2019.06.19.
 Szerda
Ma Gyárfás napja van.
Holnap Rafael napja lesz.
   EUR árfolyam
   322,20 Ft
   CHF árfolyam
   287,94 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 11. 20. 13:34     


Szellemjárás Fóton
Nemrégiben egy új építésű házba költözött egy fiatal pár a Budapest melletti Fóton.

A történet idilli, s folytatódhatna akár úgy, mint a népmesékben: boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Azonban ez a történet inkább horrorisztikussá változott, ugyanis kicsit többen költöztek abba a házba, mint szerették volna.

A sztori azzal vette kezdetét, hogy a férj fáradtan ébredt fel szinte minden áldott reggel. Eleinte a túlhajszolt, strapás életükre gondolt, mert az új vállalkozás beindítása csakugyan a végletekig kimerítette, kizsigerelte erőtartalékait. Egy idő után egyre gyakrabban érezte úgy, mintha ülnének a mellkasán, mintha nyomás nehezedne a szegycsontjára. De nem tulajdonított túlzott jelentőséget, így rá sem hederített. Egészen addig mentek így a dolgok, amíg arra nem ébredtek 0:00-kor, hogy megszólalt az ébresztőóra. Ez a roppant bosszantó tényt, hogy tudniillik a hullafáradt ember felveri egy nyavalyás vekker, az tette misztikussá és egyben kissé rémisztővé, hogy az órát sohasem használták és egyszer sem állították be. Egyszóval rejtély, miért lépett működésbe. Az órát kikapcsolták, hogy az eset ne ismétlődjön meg, azonban az ébresztő minden éjfélkor bejelzett, szinte önálló életet élt. Ez közel három hétig tartott.

Közben az idegkimerültség elhatalmasodni látszott a fiatalokon. Egyre többet veszekedtek, vitatkoztak, holott azt megelőzően semmi különös problémájuk nem volt egymással. Kisebb összezördülések persze olykor-olykor előfordultak, de az sohasem fajult botrányokig. A hullámok lassan, de biztosan felőrölték az idegeiket és pár hét leforgása alatt eljutottak a válás gondolatáig. Új ház, jól menő vállalkozás, sok barát, szorgalmas, jóindulatú emberek az egyik oldalon és puskaporos hangulat, furcsa, paranormális jelenségek és a normalitás peremére sodródás a másik oldalon. Ám az események ahelyett, hogy alábbhagytak volna, még nagyobb gőzerővel folytatódtak. Közeledett a karácsony szent ünnepe, ami az évkör spirituális és energetikai szempontból a legkiemelkedőbb időszaka. Ez tett be végképp a kulcsot Fóton. Ugyanis már nem csak az ébresztőóra, hanem a tévé, a DVD, a dekóder is rendszeresen ki-bekapcsolt, és egyre többször éreztek hideg fuvallatokat a lakásban. A feleség igazán megrémült. Vajon mi a fene történik itt? – kérdezte a férjét, aki tanácstalanul és megkeseredve keresett választ a kérdésre.

A férj egyáltalán nem hisz a természetfelettiben, sőt kifejezetten elutasít mindenféle hókuszpókuszt, talán éppen ezért viselte meg annyira, hogy egy idő múlva piros fényeket kezdett látni. A tudatát fokozatosan a kimerültség és az kétségbeesés kezdte el uralni. Egyre kilátástalanabbnak tűnt a helyzetük. Ekkor fordultak segítséghez, olyan szakértőkhöz, akik professzionális szinten foglalkoznak paranormális jelenségek kutatásával. Itt tartanak most. Várják a fejleményeket és sorsuk jobbra fordulását. >Annyit azonban leszűrhetünk az esetükből, hogy a furcsa tünemények egyre jobban megszaporodnak világunkban. Egyre több ember vesz észre megmagyarázhatatlan eredetű fényeket, hall a semmiből hangokat és él át extrém tudatállapotokat úgy, hogy nem szed gyógyszer, nem drogozik és nem fogyaszt alkoholt. A helyzet úgy áll, hogy a világok közötti kapukon egyre több energia szivárog át, mintha egy gát kezdene meggyengülni. Tény, hogy az effajta események intő jelek is lehetnek, illetve hírt adnak olyan dimenziókról, amelyek létét eddig sokan kétségbe vonták. Hát, a fóti pár számára ezek nem mesék, hanem a valóság részei. Kíváncsian várjuk a történet folytatását.

 

Forrás: boldognapot.hu


További hírek

  Tuzson Bence nem magára szavazott!
2018. 04. 08. 11:51 dunakeszi-hirhatar.hu
  BRÉKING!!! Összeálltak a pártok Dunakeszin
2018. 04. 06. 12:32 dunakeszi-hirhatar.hu
  Dunakeszi civilek megnevezték az esélyes jelöltet
2018. 04. 02. 21:45 dunakeszi-hirhatar.hu
  Dunakeszi plakátháború
2018. 03. 27. 20:56 dunakeszi-hirhatar.hu
  Dunakeszin járt Simicska?
2018. 03. 26. 18:17 dunakeszi-hirhatar.hu
  Orosz kézbe kerülhet a Dunakeszi Járműjavító
2018. 03. 21. 14:37 dunakeszi-hirhatar.hu
  Tízes lista lesz Dunakeszin
2018. 03. 06. 00:48 dunakeszi-hirhatar.hu
  Erős a kormányváltó egység Dunakeszin
2018. 03. 01. 14:38 dunakeszi-hirhatar.hu
  Dunakeszi a DK új szóvivője
2018. 02. 07. 13:49 dunakeszi-hirhatar.hu
  Rájuk szavazhat Dunakeszin
2018. 01. 31. 08:05 dunakeszi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport