DUNAKESZI HÍRHATÁR - Te tudod, mi az a financial domination?

DUNAKESZI HÍRHATÁR
   
 2022.06.26.
 Vasárnap
Ma János napja van.
Holnap László napja lesz.
   EUR árfolyam
   400,8& Ft
   CHF árfolyam
   396,04 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 09. 20. 17:07     


Te tudod, mi az a financial domination?
Lehet, hogy ez számodra egy új és szokatlan fogalom, és elképzelésed sincs arról, hogy mit is jelenthet, de akkor maradj velünk, mert mai cikkünkben lerántjuk a leplet a legújabb BDSM őrületről.

BDSM szex nélkül?

 

A fétisek világa kifejezetten izgalmas, de mégis vannak, akiket ez annyira nem mozgat meg. Akiket pedig igen, azoknak most itt egy újabb furcsa, mondhatni abszurd fétis. Ez az új keletű őrület a pénzköltésnek a kontrollálatlanságára és korlátlanságára épül. Ez nem hagyományos sugar daddy - sugar baby kapcsolat, mert az esetek jelentős részében nem kerül sor szexuális együttlétre. Sőt bármilyen hihetetlen, a legtöbb esetben még csak a fizikális kapcsolat sem jön létre, hanem általában az online térben történik. 

 

A financial domination nagyon nagy fokú bizalomra épül, mivel a szubmisszív fél teljes körű kiszolgáltatottsággal rendelkezik pénzügyi téren a domináns fél felé. Ez azt jelenti, hogy a jelszavakat, a PIN kódokat és minden más hozzáférési útvonalat a domináns fél birtokol. Az egész elgondolás alapja az, hogy a jelen társadalom nagyban a vagyoni helyzet alapján határozza meg az adott ember értékét. Mivel ez sokak számára meglehetősen nagy nyomást tesz az életre, így számos férfi attól él át szexuális extázist, hogy megszabadul a tehertől, amit a pénzköltés kontrollja jelent.

 

Ennek a fétisnek a megélése épülhetett havi rendszeres, kisebb-nagyobb összegek átutalására, egyszeri nagyobb összeg utalására, illetőleg a teljes kiszolgáltatottságra, azaz minden jelszó és védelem kiadására a domináns fél felé. Általában a megállapodás szerint a domináns fél képekkel, videókkal mutatja meg és támasztja alá azt, hogy mire is költötte a megbeszélt összeget. Sőt az sem ritka, hogy videóhívás keretében kerül sor a kifizetésre, amikor is akár verbális agresszióra is sor kerülhet. Sőt, akik továbbmennek, akár kompromittáló képeket is küldözgethetnek a domináns félnek, ezzel is kikényszerítve a zsarolásukat, ha véletlenül úgy hozná az élet, hogy nem teljesítik a megbeszélt utalást az elvárt időpontban. 

 

Ha te inkább mégis maradnál a hagyományos BDSM felállásnál, akkor nézz körül a Szexvitál.hu erotikus kellékei között!

 

Természetesen van hátránya is 

 

Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvannak a veszélyei, hiszen a szubmisszív fél részéről könnyen előfordulhat, hogy kifosztják, vagy épp a zsarolás valódivá válik. Éppen ezért minden esetben érdemes leinformálható domináns felett választani, aki nem valószínű, hogy többet költ, mint amennyi meg van beszélve. 

 

A domináns fél számára fennáll a kiégés veszélye, attól függetlenül, hogy nem kerül sor szexuális kapcsolatra. A legtöbb esetben ez a szegmens a 20-25 év közötti nők köréből kerül ki, akik néha fel sem mérik azt, hogy milyen veszélyei lehetnek egy ilyen kapcsolatnak. 


További hírek

  Az ájult úszónőt kimentő edzőnő keményen bírálta a vizes vb vízimentőit – Merkely szerint más sportágban kellene próbálkozni
2022. 06. 24. 21:14 hirhatar.hu
  A Pegasus kiberfegyver gyártója nem tud megnyugtató válaszokat adni
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu
  Ügyészség elé idéznék Varga Judit igazságügyi minisztert
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu
  Egerszegi Krisztina: A férfisport az férfisport, a női sport pedig a nőké
2022. 06. 21. 16:52 hirhatar.hu
  Több pécsi vállalkozás is önként segíti a város tanárait
2022. 06. 21. 16:52 hirhatar.hu
  Bőkezűen osztogatott a Fidesz-közeli haveroknak a Szerencsejáték Zrt
2022. 06. 21. 16:51 hirhatar.hu
  Több mint félmilliárdból készült, de eddig csak 18 ezren váltottak jegyet a Hosszú Katinka-filmre
2022. 06. 18. 17:24 hirhatar.hu
  Vannak, de hol a BKK utaskoordinátorok?
2022. 06. 18. 17:24 hirhatar.hu
  Horváth Csaba: hiba volt a budapesti szemetesek leszerelése
2022. 06. 18. 17:24 hirhatar.hu
  Donáth Anna: tovább kell folytatni a Pegasus ügyben a nyomozást
2022. 06. 16. 17:52 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport