. Ma Ervin napja van.
Autótolvajok Dunakesziről előzetes letartóztatásban
2014-07-02 23:29:13
Autótolvajok Dunakesziről előzetes letartóztatásban

Autótolvajok Dunakesziről előzetes letartóztatásban

A lopás után három órán belül egy budapesti parkolóban elfogtak a rendőrök két férfit, aki a gyanú szerint a gyenesdiási strand parkolójából ellopott egy személyautót és Budapestre vitte - közölte Horváth István, a keszthelyi rendőrkapitányság vezetője kedden az MTI-vel.

    

 

 

 

 

 

 

Mint az alezredes elmondta: múlt szombaton a Balaton parti térségben teljesítettek szolgálatot a helyi rendőrök, amikor egy Keszthely melletti strandnál felfigyeltek egy személyautóra, amelyben két fiatal férfi ült. Kiderült, hogy a 24 éves budapesti és a 30 éves dunakeszi férfi a gyenesdiási strand parkolójából lopta az autót.
 

A Keszthelyi Rendőrkapitányság a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és az érintett budapesti a XIII., XV. és XVII. kerületi - rendőrök hatékony együttműködésének köszönhetően az elkövetéstől számított három órán belül sikerült elfogni a gyanúsítottakat - ismertette.
 

Horváth István azt is elmondta: mostanáig három házkutatáson két személyautót foglaltak le a rendőrök. Továbbá több mint ötszáz olyan tárgyat is lefoglaltak, amely feltehetően olyan autókból származik, amelyeket korábban tulajdonítottak el. Ezeket a szakértők vizsgálják.

A keszthelyi kapitányság a 24 éves S. Balázs Péter budapesti és a 30 éves V. Zoltán Tamás dunakeszi férfi ellen nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és más vagyon elleni bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A Zalaegerszegi Járásbíróság kedden mindkét férfit harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte - közölte Horváth István.

 

forrás: mti

Utoljára frissítve: 2014-07-02 23:30:54

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>