. Ma Ervin napja van.
Dunakeszi készülj! Jönnek a virtuózok!
2016-03-09 14:47:12
Dunakeszi készülj! Jönnek a virtuózok!

Dunakeszi készülj! Jönnek a virtuózok!

 

Dunakeszin 2016. március 19-én, szombaton 17 órai kezdettel a József Attila Művelődési Központban élőben is hallhatjuk az M1 televízióban futott Virtuózok című műsor versenyzőit. A jótékonysági hangversenyt a Dunakeszi Farkas Ferenc Művészeti Iskola Szuppán Irén Alapítványa rendezi, mely szervezet eddigi munkájával is nagyban hozzájárult az iskola országos és nemzetközi sikereihez, és a koncert teljes bevételével ismét a művészeti iskolás növendékek és tanáraik szakmai munkáját támogatja.

 

Három kiemelkedő tehetség lép színpadra az este folyamán:

Lugosi Dániel Ali, kategóriájának győztese és a közönség szavazata alapján a Virtuózok komolyzenei verseny abszolút győztese klarinéton, Puporka Jenő nagybőgőn, Fellegi Dávid klasszikus gitáron mutatja be virtuóz hangszeres tudását.

 

Az est folyamán a nézők megismerkedhetnek még a Városi Duna Gyöngye Néptánc Együttessel, Hoványné Martikán Erika színjátszó csoportjával, a Szuppán Irén Gyermek kórussal és az Ifjúsági Szimfonikus Zenekarral, mely a Művészeti Iskola gitár együttesével is kiegészül. A fellépő csoportok művészeti vezetői: Gyúró Tamás, Kátai Katalin, Márkus Erzsébet, Kökény Zsuzsanna, Madarász József és Szilágyi Szabolcs Balázs. Zongorán közreműködik Bonnyai Apolka és Leszkovszki Albin.

 

 

 

Szerkesztőségünkből 

                                                                                             

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2016-03-09 14:50:33

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>