. Ma Ervin napja van.
Három nagy rendezvény is várja városunk lakóit Dunakeszin
2011-05-15 17:15:48
Három nagy rendezvény is várja városunk lakóit Dunakeszin

Három nagy rendezvény is várja városunk lakóit Dunakeszin

Május 21-én szombaton három fő esemény is lesz Dunakeszin. Jótékonysági rendezvény, országos szemétszedő akció és repülőnap várja az érdeklődőket, kikapcsolódni vágyókat. Még időben eltudjuk dönteni, mely eseményeken, rendezvényen szeretnénk részt venni. Mind három esemény kellemes és hasznos kikapcsolódással kecsegtet, hiszen valahol hasznosnak, valahol segítőnek, valahol egyszerűen csak jól érezzük magunkat.

 

Jótékonysági rendezvény Máténak, az új szíves kisfiúnak, a Kinizsi Sportpályán – Fóti út 41. A rendezvényen büfé, körhinta, céllövölde, lovaglás, dodgem és légvár, valamint sok más gyermekprogram is várja az odalátogatókat. Jegyek 14 éves kor alatt ingyenes, 14 éves kor felett 1200 forint a belépő. 12 órától várják a vendégeket.

Fellépnek a rendezvényen sok meglepetés sztárfellépő mellett Tóth Vera, Tolvai Renáta, Király Viktor, L.L. Junior, Szabó Zsófi, Széles Iza és még sokan mások.

 

Országos szemétszedő akcióra kerül sor szintén május 21-én, ahová Dunakesziről is várják az önkénteseket a hulladékgyűjtésre. Bővebb információt ITT olvashatnak az akcióról.

 

Legendák a levegőben címmel 2011. május 21-én tíz órától kerül megrendezésre második alkalommal a repülőnap a Mitsubishi támogatásával, Dunakeszin. Műrepülők, vitorlázók és sárkányrepülők szállnak fel. Ezen felül a Honvédelmi Minisztérium is bemutatót tart, valamint a rendőrségi helikopter is a helyszínre látogat. A belépés díjtalan. További információt az érdeklődők ITT olvashatnak.

 

Kellemes szórakozást és kikapcsolódást kíván Pető Renáta főszerkesztő.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>