. Ma Lukács napja van.
Mire ügyelj, ha sokáig a magadénak szeretnéd tudni a karikagyűrűdet?
2021-09-17 23:02:41
Mire ügyelj, ha sokáig a magadénak szeretnéd tudni a karikagyűrűdet?

Mire ügyelj, ha sokáig a magadénak szeretnéd tudni a karikagyűrűdet?

De vajon mit tehetünk az ellen, hogy lecsússzon az ujjunkról, és elhagyjuk ezt a fontos ékszert? 

 

Víz, krém és sport

 

Az egyik legnépszerűbb ok a karikagyűrű elhagyására az, ha lecsúszik az ember ujjáról. Ehhez igen sok lehetséges tényező járulhat hozzá, mint mondjuk egy szabadvízi fürdőzés. Félreértés ne essék, nem a szabad vízzel van a probléma, hanem a víz könnyen lemoshatja a gyűrűt az ujjról, akár észrevétlenül is, ha az nem illeszkedik pontosan. Egy strandon jó eséllyel megtalálhatjuk a lehullott gyűrűt, hiszen a víz átlátszó, a terület korlátozott, és biztos van pár segítő szándékú fürdőző, aki segít. Tengerben már a mélység miatt esetleg nehezebb dolgunk lehet, de ha belegondolunk, a legnehezebb az, ha nem is látjuk, hogy hol lehet. Ilyenek például hazánk szabad vizei, mint a Duna vagy épp a Balaton. Tehát a legjobb döntés, ha strandolás előtt még otthon levesszük és a polcra tesszük a gyűrűt.

 

Ha a te kezed is gyakran kiszárad, akkor minden bizonnyal elég sokszor alkalmazol kézkrémet. Ebben az esetben figyelni kell arra, hogy lehetőség szerint ne legyen túl zsíros a krém, mivel azt nehezen szívja be a bőr, így remek alkalmat nyújt arra, hogy a gyűrű lecsússzon az ujjról. Éppen ezért, ha közterületen krémezed a kezed, akkor óvatosan tedd!

 

Egy másik kockázati tényező a sport, főleg a labdajátékok. Amennyiben kicsit nagyobb a karikagyűrűd, akkor egy labdajáték megannyi veszélyt rejt. Gondolj csak bele, hogy egy erőteljes dobás során milyen erővel képes lerepülni az ujjadról. Amúgy sem jó ékszert viselni sportolás közben, ezért te se tedd, hanem inkább hagyd az öltözőben, vagy el se vidd magaddal. 

 

Amikor az ujj mérete változik 

 

Az is előfordulhat, hogy a korábban tökéletes méretű karikagyűrű egy idő után hirtelen nagy lesz. Ez jellemzően két alkalommal következik be, amelyek közül az egyik egy nagyobb mértékű fogyás. Diétázás során az ujjak vékonyabbak lesznek, így akár egy-két méretet és csökkenhet a gyűrűméret. Ez meglehetősen kellemetlen, hiszen így nagyon egyszerű elhagyni a karikagyűrűt. Éppen ezért, ebben az esetben a legjobb választás, ha az Ékszerpalota gyűrűkínálatában vásároljuk meg a karikagyűrűt, mivel a későbbiekben bármikor a megfelelő méretre igazítják.

 

A másik ok, amiért az ujjak mérete változhat, az a hideg. Ebben az esetben is csökken az ujj körmérete, így akár egy kesztyű levétellel is leránthatjuk az ékszert. Éppen ezért hideg esetén különösen körültekintően járjunk el, hiszen akár útközben is lecsúszhat és meg sem érezzük, mert a hidegtől kissé érzéketlen lesz az ujjunk. 

További híreink
Márki-Zay Péter nyerte az ellenzéki előválasztást
A hódmezővásárhelyi polgármester lesz az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje. Vidéken szoros volt a verseny, Budapesten viszont nagy fölénnyel nyert a főpolgármester t...
2021-10-18 17:53:44, Hírek, Színes Bővebben
3+1 érv, ami miatt Te is vinyl padlót szeretnél majd az otthonodba
Az elmúlt évtizedek során a PVC vagy linóleum burkolatok megérték virágzásukat, majd a bukásukat is. Számos háztartásban találkozhattál ezzel a burkolóanyaggal, ami a leh...
2021-10-18 15:47:59, Hírek, Színes Bővebben
A Fidesz költötte a legtöbb pénzt az előválasztáson, pedig nem is indultak
Azok költötték a legtöbbet a ma záruló ellenzéki előválasztási folyamat digitális kampányában, aki nem is indultak rajta: a Fidesz.
2021-10-17 11:19:09, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szombaton a kecskeméti Szabadság téren az előválasztás során a szavazás tisztaságát biztosító delegáltak jelez...
Bővebben >>