. Ma Helén napja van.
Omladozó lépcsőkön a Dunakeszi Vasútállomáson
2012-07-17 20:55:08
Omladozó lépcsőkön a Dunakeszi Vasútállomáson

Omladozó lépcsőkön a Dunakeszi Vasútállomáson

A Facebook-on a minap felvetődött egy téma, amelyre azonnal harapott a közösségi portál közönsége, hiszen olyan probléma került terítékre, amely szinte mindenki életet megkeseríti. Hogy nevesítsük a kérdést, a Dunakeszi Állomás aluljárójáról, egészen pontosan lépcsőiről van szó.

 

Arról az alaposan elhasználódott lépcsőről, ahol naponta akár több ezren is végigmennek és közülük sokan biciklivel vagy babakocsival, melyet rámpa híján kénytelenek le- és felcipelni minden egyes alkalommal, amikor arra járnak.

 

A felvetésre, hogy kinek a felelőssége lenne a lépcső szakszerű helyreállítása, esetleg átalakítása a város polgármestere, Dióssi Csaba a MÁV –ot nevezte meg.

 

Városunk tettrekész polgára, Járomi Zoltán saját idejét áldozta arra, hogy találjon valakit, akivel a fent említett ügyben érdemben is lehetne beszélni. A fejleményekről a Dunakeszi Hírhatár is be fog számolni. Addig is, kíváncsian várjuk ötleteiket, konstruktív javaslataikat a Dunakeszi Állomás Lépcsőiről című fórumunkon.

 

Utoljára frissítve: 2012-07-17 20:57:10

További híreink
Elhunyt Marton László
Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező - közölte az MTI-vel a család pénteken.
2019-09-13 09:39:17, Hírek, Színes Bővebben
Már a látszatra sem adnak: nem lesz ellenzéki tag a Médiatanácsban
Egy hónap múlva lejár a Médiatanács kilencéves mandátuma: csütörtökön kellett volna megválasztani a testület új tagjait. Ez azonban nem történt meg, az eseti ülésen nem s...
2019-09-07 11:27:34, Hírek, Színes Bővebben
Nagy a jövés-menés a Fideszben: nem csak az LMP-ből lépnek át, de a Fideszből is lépnek – le
Koczka Tibor, Szombathely – még - fideszes alpolgármestere már a helyi lokálpatrióta szervezet színeiben indul az őszi választáson. Elege lett pártja önkényéből – nem bír...
2019-09-06 10:39:39, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Minden választási körzetben egy ellenzéki jelölt indul a Fidesz jelöltjeivel szemben Dunakeszin, az október 13...
Bővebben >>