. Ma Zelma napja van.
Omladozó lépcsőkön a Dunakeszi Vasútállomáson
2012-07-17 20:55:08
Omladozó lépcsőkön a Dunakeszi Vasútállomáson

Omladozó lépcsőkön a Dunakeszi Vasútállomáson

A Facebook-on a minap felvetődött egy téma, amelyre azonnal harapott a közösségi portál közönsége, hiszen olyan probléma került terítékre, amely szinte mindenki életet megkeseríti. Hogy nevesítsük a kérdést, a Dunakeszi Állomás aluljárójáról, egészen pontosan lépcsőiről van szó.

 

Arról az alaposan elhasználódott lépcsőről, ahol naponta akár több ezren is végigmennek és közülük sokan biciklivel vagy babakocsival, melyet rámpa híján kénytelenek le- és felcipelni minden egyes alkalommal, amikor arra járnak.

 

A felvetésre, hogy kinek a felelőssége lenne a lépcső szakszerű helyreállítása, esetleg átalakítása a város polgármestere, Dióssi Csaba a MÁV –ot nevezte meg.

 

Városunk tettrekész polgára, Járomi Zoltán saját idejét áldozta arra, hogy találjon valakit, akivel a fent említett ügyben érdemben is lehetne beszélni. A fejleményekről a Dunakeszi Hírhatár is be fog számolni. Addig is, kíváncsian várjuk ötleteiket, konstruktív javaslataikat a Dunakeszi Állomás Lépcsőiről című fórumunkon.

 

Utoljára frissítve: 2012-07-17 20:57:10

További híreink
Nem csak a Moszkva téri óra tűnt el
Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy eltűntek az utcákról a hőmérős köztéri órák. Sajnos végleg eltávolították a megszokott igazodási pontokat a fővárosi utcákról.
2020-01-18 14:07:12, Hírek, Színes Bővebben
Az új győri fideszes polgármesterjelölt közpénz-milliárdjairól ír az „ördög ügyvédje"
A máig homályos eredetű blog, amelynek köszönhetően, a tavaly ősszel nyilvánossá vált botrányos szexvideója után, Borkai Zsolt fideszes győri ex-polgármester bukásához és...
2020-01-18 14:07:09, Hírek, Színes Bővebben
Hamis prosztatagyógyszerhez használják csalók a Semmelweis Egyetem nevét
A Semmelweis Egyetem nevével visszaélve reklámoznak egy olyan szert, mely a prosztatagyulladás, illetve a prosztata-megnagyobbodás szinte teljes gyógyulását ígéri.
2020-01-18 14:07:07, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy eltűntek az utcákról a hőmérős köztéri órák. Sajnos végleg eltávolították a m...
Bővebben >>