. Ma Ervin napja van.
Országgyűlési Választás 2014 – Pest Megye 5 OEVK _ - Kovacsics Imre Haza Nem Eladó Mozgalom Párt jelöltje
2014-03-17 23:19:42
Országgyűlési Választás 2014 – Pest Megye 5 OEVK _  - Kovacsics Imre Haza Nem Eladó Mozgalom Párt  jelöltje

Országgyűlési Választás 2014 – Pest Megye 5 OEVK _ - Kovacsics Imre Haza Nem Eladó Mozgalom Párt jelöltje

Bizonyára mindenki hallott már róla, hogy köztársasági Elnökünk Április 6 –ra írta ki az Országgyűlési választásokat.  A választás rendje, a választókerületi határok az elmúlt 6 választáshoz képest jelentősen megváltoztak. Dunakeszi a Pest Megyei 5 –ös számú egyéni választókörzet meghatározó települése. A szavazásra jogosult állampolgárok több mint harmadát, mi dunakeszi lakosok adjuk. Ezen cikksorozatban szeretnénk bemutatni a nálunk induló jelölteket, és elképzeléseiket.

 

 

Minden képviselőjelöltnek elküldtük az alábbi kérdéssort. A válaszokat a visszaérkezés sorrendjében közöljük.

 

Ismerjék meg Haza Nem Eladó Mozgalom Párt  jelöltje Kovacsics Imre kérdéseinkre adott válaszait:

 

  1. 1.      Ön a Haza Nem Eladó Mozgalom Párt  színeiben jelölt lett a Pest-megyei 5. számú választókerületben. Mikor, és milyen céllal/értékrend képviseletére alakult pártja, hány jelöltjük van, sikerült-e országos listát állítaniuk?

 

A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt  A banki adósok érdekvédelmi szervezetéből ( B.A.E.SZ) alakult a pártunk.  A mozgalom 2014-ben alakult párttá. Azzal a céllal, hogy a devizahitelezésnek nevezett banki csalássorozatra megoldást találjunk. Sikerült országos listát állítani. Listán, 106 jelöltünk van, és 66 egyéni választókerületben sikerült jelöltet indítani.

 

  1. 2.       Mondjon néhány szót önmagáról: hogyan él, mivel foglalkozik, mihez ért?

 

Veresegyházon élek, 51 éves vállalkozó, és rock zenész vagyok. Három gyermekem, és három unokám van. Garázsipari berendezések javításával, és vizsgáztatásával foglalkozok. Karcolat nevű nemzeti rock zenekar alapítója, és vezetője.

 

  1. 3.      Mit tart a választókerülete legnagyobb problémáinak? Képviselőként mit kíván tenni ezek orvoslására?

 

Választókerületem legnagyobb problémája a növekvő munkanélküliség és az elszegényedés. Sajnos ez országos probléma is. Ennek megakadályozása érdekében, olyan feltételeket kell teremteni, ahol, a kis, és közepes vállalkozások munkát tudnak biztosítani az emberek számára. Ennek érdekében, adókedvezményekkel, járulékok csökkentésével meg kell erősíteni ezeket a  vállalkozásokat.

 

  1. 4.      Mi az, vagy mik azok az intézkedések, eredmények, amiket az elmúlt 4 évből értéknek tekint?

 

A magyar állampolgárság megadását, azoknak a honfitársainknak, akik magyarnak vallják magukat. Rezsicsökkentés.

 

 

  1. 5.      Mi az az elmúlt négy évből, amin Ön szerint azonnal változtatni kéne?

 

Nem magyar állampolgárok, semmilyen formában nem juthatnának földhöz. Kettős állampolgárok nem kerülhetnének be a parlamentbe. Az atomerőmű szerződésének megállítását. Azon személyeknek, akik ide juttatták az országot nyilvánosságra hozni a nevét, és a törvény teljes szigorával lesújtani rájuk. Teljes elszámoltatás. A parlamenti képviselőknek, a vagyonukkal kelljen felelniük a döntéseikért..

 

  1. 6.      Sokan gondolják úgy, hogy Magyarországon valamikor rossz irányba indultak el a dolgok. Mi az a legutóbbi időpont (úgy kb.), amire úgy, gondol, hogy de jó lenne onnan folytatni mindent? Miért?

 

A rendszerváltozásnak mondott időszakban csúsztak félre a dolgok. Nem történt meg a rendszerváltás. Az előző rendszert kiszolgáló politikusok, még a mai napig is  döntés helyzetben vannak, jelenleg is kormánytagok, miniszterek.

 

  1. 7.      Ön szerint hová tartozunk, illetve kéne tartozzunk a jövőben, kikkel kéne szorosabbra fűznünk kapcsolatainkat? Európával vagy inkább Kelettel?

 

Ez nem ilyen egyszerű kérdés, hogy kelet, vagy nyugat felé fűzzünk szorosabb kapcsolatot. Az a lényeg, hogy a nemzet érdekét szolgálják azok a szerződések, amiket megkötünk. Mindegy, hogy kelet, vagy nyugat. De addig, amíg azok az emberek vannak döntéshelyzetben, akik a Kádár rendszer diktatórikus hatalmának a kiszolgálói voltak, nem tudhatjuk, hogy mely szerződések előnyösek a számunkra.

  

   

Bevezető cikkünket ITT olvashatja

A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának jelöltjével, Fazekas Attilával készült interjút ITT

A Kormányváltó Összefogás jelöltjével, Szabó Imrével készült interjút ITT

A Negyedik Köztársaság Párt jelöltjével, Nagy Nándorral készült interjút ITT

Utoljára frissítve: 2014-03-24 14:32:10

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Színes Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Színes Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>