DUNAKESZI HÍRHATÁR - Dunakesziről terjed egy magyar világszabadalom

DUNAKESZI HÍRHATÁR
   
 2019.12.12.
 Csütörtök
Ma Gabriella napja van.
Holnap Luca napja lesz.
   EUR árfolyam
   329,56 Ft
   CHF árfolyam
   301,33 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2015. 11. 11. 15:50     


Dunakesziről terjed egy magyar világszabadalom
Intim zónák gyógyító segítsége világszerte, most már Hollandiában is! Igazi pozitív hír, hogy ismét magyar találmány terjed a világban, immáron Dunakesziről indulva.


Neudl Erika tanár, intimtorna sporttréner fizikoterapeuta Dunakesziről rajtolt egészen Amsterdamig. Négy éve akár az egész világon taníthat- Skype segítségével, élőben. Végzettségével segítette a rászorulókat is, hiszen szerződése volt a Dunakeszi Egészségügyi osztállyal is, amit becsületesen teljesített, ingyen oktatta a rászorulókat vállalkozása mellett! Neudl Erika Kétlaki életében előszeretettel oktat Dunakeszieket és környékbelieket (Fót, Göd Vác...), és Amsterdamból akár Finnországba és Kanadába is kidolgozott egy nagyon gyakorlatias Skype-os módszert, ami semmivel sem kisebb értékű a személyes tréningnél! De mi is ez a módszer valójában? Mi az AVIVA intimtorna tréning? Gyógyszer, injekció, és műtét helyett gyógyító intim területek tornája, az AVIVA intimtorna. A nemzetközi történet magyar vonatkozású végeredményéről azért fontos beszámolni, mert önsegítő, könnyen elérhető, s mert a nők, kismamák, és férfiak is kezükbe vehetik „saját testük sorsát”, hiszen az egészség része a testtudat megfelelő megélése.

 

Mindenki magáért felelős

 

AVIVA STEINER, azaz Fazekas Gabriella 1930-ban született Budapesten. Szülei, az ország élsportolói közé tartoztak. A történet első érdekes összefüggése, hogy Aviva magas lázzal járó súlyos, életveszélyes betegségből ötévesen, szülei tanácsára a mozgással gyógyult meg, míg osztálytársai belehaltak egy különös betegségbe. Az, hogy mozgással gyógyulhatunk, mély nyomot hagyott benne.

 

Szülei Auschwitzből sajnos már nem tértek haza, és Steiner Gabriella a csodával határos módon életben maradt, de árván, külföldre sodorta az élet. Alig 8 évesen került ki Palesztinába. Izraelben a Testnevelési Főiskolán, gimnasztika szakon szerzett tanári diplomát. Jeruzsálemben tornatanárnőként dolgozott, szabadidejében pedig az orvosi egyetem anatómia és fizikoterápia kurzusát hallgatta, Adler professzor mellett dolgozott, amikor érdeklődése érdekes irányt vett. A paralízis járvány idején az izraeli egyetemi kórházban dolgozott, a fizikoterápiás osztályon, ahol megbénult gyerekek szörnyű látványa fogadta. Ezért különböző gyakorlatokat kezdett kidolgozni, amelyek segítségével a bénulás részben gyógyítható.   

 

 

- Felfedeztem - mesélte AVIVA Gabriella -, hogy lehet működtetni majdnem tökéletesen megbénult izmokat is. Ha még egy zsiger él, meg lehet mozdítani azt, és ezáltal az egész szomszédos  izomcsoportra lehet hatni, de csakis akkor, ha a beteg akarja. Kitartó, szívós munkával nem adta fel azt az elképzelését, hogy a lebénult izmokat munkára fogja, így, ha nem is egyhamar, de eredmények kezdtek jelentkezni a betegeknél. A lebénult izmok mozgathatóvá váltak, amiben akkor sem hitt mindenki.  Közben Aviva Steiner csoportokkal is tornázott, majd oly módon kísérletezett, hogyan tudna hatni a kismedence izmaira.

Meglepő eredményeket ért el. Nem kimondottan nőgyógyászati betegségen is javít, mint a depresszió, a fogyás és az egyre inkább fiataloknál jelentkező inkontinencia, a vizeletcseppenés.

 

 

a cikk a hirdetés után folytatódik

 

 

Egyre több orvos ajánlja és elismeri

 

2012-ben – sok külföldi oktató után – Neudl Erika szabadúszó – pedagógus, grafológus, újságíró –, végzett AVIVA intimtorna oktató Hollandiában kezdte tevékenységét. Az AVIVA legális, szakmai intimtorna tevékenység, ma már nőgyógyászok is ajánlják a módszert! Neudl Erika hatalmas lehetőségnek és szerencsének tartja, hogy dr. Nagy Mária pszichiáter barátnőjétől hallott a módszerről! A sportoktató célja, hogy Hollandiában a társadalombiztosítás bevegye a módszert egészségügyi listájára, azaz visszafizesse az AVIVÁ-ra befizetett összeget, segítve így a Hollandiában élő több mint 20 ezer magyart és a hollandiai lakosságot is.

- Egyre több orvos elismeri a módszert az eredmények, a röntgen és ultrahang kontroll igazoló képe után – meséli Neudl Erika. – Hollandiában az orvosok, fizioterepeauták egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a békés gyógyító módszer iránt. Van olyan amszterdami orvos, aki engem keresett meg a gyakori betegség gyógyítása okán, a nagy, akár utcán is földre lehúzó fájdalommal járó már-már népbetegség, az endometriozis – vérsejtek méhen kívülre kerülése – gyógyítási módszere miatt.

 

Meggyógyította édesanyját

 

Az is igaz ellenben, hogy sok szakember elzárkózik, vagy konkurenciát lát benne. Két legnagyszerűbb érzelmi és szakmai sikerem, hogy a 84 éves édesanyámat is meg tudtam gyógyítani néhány hét alatt, és Zsófi unokahugom másfél éves várakozás után, két hét múlva lett várandós az azóta megszületett Dávid babával! Örömünk határtalan volt. Már 128 AVIVA babám van a módszernek köszönhetően! Friss eredményem és jelentős szakmai örömem, hogy egy fizikoterápiás szakintézetben ujjongva fogadták az AVIVA torna létezését, ezért engedélyezték, hogy az intézetben tartsam az órákat, közel Amszterdamhoz - ezzel szakmai rangra emelve az AVIVA intim torna létjogosultságát.

 

Nagy a kihívás

 

- Külön személyes élményem – mondja végezetül Neudl Erika, a holland-magyar AVIVA intimtorna sporttréner –, hogy a trénerség által a fantasztikus és különleges holland élmények mellett, a pokol tornácán is egyensúlyozó külföldi letelepedés élményei után, olyan értelmes, segítő munkám lett ismét, mint otthon grafológus-pszichológus tanácsadóként. És bár a két plusz nyelv tanulásával, a megélhetéssel megtűzdelt nehézségek itt sem mindig egyszerűek, bizakodó vagyok. Nagy a kihívás!


További hírek

  Mégis módosították a törvényt a 22 éves, diploma nélküli, ám leendő államtitkár-helyettes Rácz Zsófia örömére
2019. 12. 10. 13:10 hirhatar.hu
  Kövér elvtárs, látja ezt a képet...?
2019. 12. 09. 19:03 hirhatar.hu
  Hosszú idő után megszólalt Lévai Anikó és közölte: kincse van, akinek földje van
2019. 12. 07. 16:03 hirhatar.hu
  Letartóztatták a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei politikusát
2019. 12. 05. 14:56 hirhatar.hu
  Újra arat a fagyhalál – November végéig 22-en hűltek ki
2019. 12. 05. 14:56 hirhatar.hu
  Hosszú Katinka nem az edzőjét, hanem az élettársát vitte hivatalos meghívóval az EB-re
2019. 12. 02. 12:08 hirhatar.hu
  Három nap kellett: Kósa ma bocsánatot kért a hétvégi fidelitasos zsidózásáért
2019. 12. 02. 12:08 hirhatar.hu
  Fidelitas tisztújítás - kész a leltár
2019. 12. 01. 13:05 hirhatar.hu
  Felfelé bukik Tarlós dekoratív politikájú ex-alpolgármesternője
2019. 11. 30. 18:10 hirhatar.hu
  Az ORFK és a TEK plusz 301 milliónkból pörgött Putyin és Erdogan látogatásakor
2019. 11. 30. 11:57 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport